Γ. Κοντάκης: «Δεν διαπραγματεύομαι με κανένα την φιλοσοφία μου – Αφήστε μας να δουλέψουμε»

Με δήλωση του, ο Γιάννης Κοντάκης ζήτησε να αφήσουν κάποιοι εκείνον και την ομάδα του (Δειλινά) να δουλέψουν.

Παράλληλα, ανέφερε πως δεν διαπραγματεύεται με κανένα την φιλοσοφία του στο πως θα χτιστεί η ομάδα του για να πετύχει τον στόχο της, ζητώντας ηρεμία και όχι υποδείξεις.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πριν μερικές ημέρες έκανα κάποιες δηλώσεις οι οποίες δημοσιεύθηκαν σε συγκεκριμένο σάιτ του Ηρακλείου. Φαίνεται ότι κάποιοι προπονητές της πολυθρόνας και του καφενείου ή δεν είχαν ίντερνετ να τις διαβάσουν ή επειδή μάλλον η δήλωση μου είχε πολλά λόγια βαριούνται ως συνήθως να μελετήσουν! Επαναλαμβάνω ξεκάθαρα και με όλη την σημασία των λέξεων!!

ADVERTISING

Δεν διαπραγματεύομαι με κανένα την φιλοσοφία μου απέναντι στο πώς πρέπει να χτιστεί μια ομάδα για να πετύχει!! Πριν μερικά χρόνια μετά από ένα ματς είχα κάνει την εξής δήλωση που είχε συζητηθεί εντόνως: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι Play station»

Μετά από αρκετά χρόνια συμπληρώνω την τότε δήλωση μου: Επίσης το ποδόσφαιρο δεν είναι POLO (δηλαδή όσα βάλουμε και όσα φάμε) ξέρετε εσείς μερικοί τι εννοώ. Σας ενημερώνω αφήστε την ομάδα να δουλέψει και μην κρύβεστε αν είστε αντίθετοι!!

Βγείτε μπροστά!!! Επίσης σας δίνω μια συμβουλή !! Επειδή έχουν αλλάξει πολλά και θα αλλάξουν ακόμα περισσότερα αν δεν συμφωνείτε με κάποια πράγματα η δεν σας αρέσει κάτι, απλά πείτε μας πώς θέλετε εσείς να κάνουμε την δουλειά μας και εμείς θα κάνουμε ακριβώς ότι μας πείτε !!

ADVERTISING

Άλλωστε από ότι φαίνεται γνωρίζετε πολύ καλά το άθλημα και αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος!! Αφήστε μας να δουλέψουμε και αφήστε την προπονητική για άλλους!!

Χθες αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ από εμάς, με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και ποιότητας και βγήκατε μερικοί να κάνετε τα κρυφά meetings λες και δεν σας παίρνουμε χαμπάρι η δεν ξέρουμε τι γίνεται γύρω μας!!! Να ξέρετε ένα πράγμα!!!

Η ανηφόρα η αλήθεια είναι θέλει δουλειά, πίεση, σύνεση και πειθαρχία!! Αλλά επίσης να ξέρετε και η κατηφόρα εύκολα γίνεται κατρακύλα!! Σας ενημερώνω εγκαίρως!!».Click to Hide Advanced Floating Content