Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες των play-offs στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πλέον μετράμε αντίστροφα για τις ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.
Η χώρα μας θα έχει σίγουρα τρεις ομάδες στους ομίλους (ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό κατά αλφαβητική σειρά) και πλέον πάμε για τέσσερις και με βάσιμες ελπίδες σε όσο το δυνατόν πιο υψηλό επίπεδο.
Σε εκείνα του Champions League η Ενωση και το «τριφύλλι» έχασαν μεν σε Βέλγιο και Πορτογαλία από Αντβέρπ (1-0) και Μπράγκα (2-1) αντίστοιχα, όμως είναι σε θέση να ανατρέψουν στην Αθήνα τα επί του παρόντος δεδομένα και να πάρουν το «εισιτήριο» για το group stage τις κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Σε σε διαφορετική περίπτωση θα συνεχίσουν στο Europa, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα της Τσουκαρίτσκι στο Φάληρο με 3-1 και επί της ουσίας «κλείδωσαν» από τώρα την παρουσία τους στους εκεί ομίλους. Μόνο αν δείξουν τάσεις ‘αυτοκτονίας’ θα μείνουν εκτός και θα βρεθούν σε εκείνους του Conference, όπου πλέον είναι με το 1,5 πόδι ο ΠΑΟΚ μετά το 2-1 που επικράτησε της Χαρτς στη Σκωτία.
Ας δούμε την ελληνική ευρωπαϊκή «ατζέντα» της επόμενης εβδομάδας.
Τρίτη (29/8), Play Offs Champions League, ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός-Μπράγκα 22:00
Τετάρτη (30/0), Play-Offs Champions League, OPAP Arena
ΑΕΚ-Αντβέρπ 22:00
Πέμπτη (31/8), Play-Offs Europa League
Τσουκαρίτσκι-Ολυμπιακός 21:00, Stadion na Banovom brdu (Βελιγράδι)
Πέμπτη (31/8), Play-Offs Conference League, Τούμπα
ΠΑΟΚ-Χάρτς 20:30
πηγή: gazzetta.gr
