Σε καλό «δρόμο» το θέμα των προσφυγών στον ΟΦΙ

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να απορρίψει την έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιριστής, Νίκος Σκόνδρας κατά του ΟΦΙ, δρομολογούνται σιγά σιγά προς το τέλος τους και οι υπόλοιπες υποθέσεις προσφυγών, για τους «ασπρόμαυρους».

Απορρίφτηκε η έφεση του Ν. Σκόνδρα κατά του ΟΦΙ

ADVERTISING

Να υπενθυμίσουμε πως απομένουν οι υποθέσεις προσφυγών, των ποδοσφαιριστών Αναστασόπουλο, Χύσι, Αποστολόπουλο και Χαντί, των οποίων οι υποθέσεις αναβλήθηκαν και θα εκδικαστούν εκτός απροόπτου στις 8 Μαρτίου.

Πάντως οι άνθρωποι του ΟΦΙ είναι αρκετά αισιόδοξοι πως θα έχει θετική κατάληξη η έκβαση των υποθέσεων, ενώ προσπαθούν να έρθουν σε συμβιβασμό με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, όπως έγινε και με τους Χιντζίδη , Βογιατζή , Μάγκα , Κατσικοκέρη και Καραγκιολίδη.

ADVERTISING

Μάλιστα η ομάδα της Ιεράπετρας βρίσκεται σε καλό «δρόμο» με δύο εκ των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που έχουν ασκήσει έφεση, ώστε να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και να λυθεί το ζήτημα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content