Απορρίφτηκε η έφεση του Ν. Σκόνδρα κατά του ΟΦΙ

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δικαίωσε τον ΟΦ Ιεράπετρας, καθώς απορρίφτηκε η έφεση εις βάρος της ομάδας, από τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Σκόνδρα.

Ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει προσφυγή στην ομάδα της Ιεράπετρας, με το Δικαστήριο να δικαιώνει τον ΟΦΙ και τον παίκτη να κάνει έφεση για αυτή την απόφαση, ωστόσο, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την απέρριψε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ, αναφέρει: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

ADVERTISING

– Απορρίπτει την έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Νικολάου Σκόνδρα κατά της ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας 1970 και της υπ΄αριθμ. 371/2020 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

– Δέχεται την από 20.11.2020 έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Μιχαήλ Φράγκου του Κωνσταντίνου κατά της Π.Α.Ε. Ένωση Πανασπροπυργιακού Α.Ο.- Δόξα Ασπροπύργου Α.Ο. και της υπ’ αριθ. 369/2020 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη υπ’ αριθ.369/2020 απόφαση της ανωτέρω Επιτροπής. Κρατεί και δικάζει την κρινόμενη από 01.07.2020, υπ’ αριθ. πρωτ. 12660/2020, προσφυγή του εκκαλούντος. Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την ΠΑΕ Πανασπροπυργιακού Α.Ο.- Δόξα Ασπροπύργου Α.Ο. να καταβάλει στον Μιχαήλ Φράγκου του Κωνσταντίνου το συνολικό ποσό των δύο χιλιάδων τριακοσίων τριάντα εννέα ευρώ και εικοσιπέντε λεπτών του ευρώ (2.339,25), ευρώ με το νόμιμο τόκο από την κοινοποίηση της προσφυγής του και μέχρι την εξόφλησή του».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content