Ν. Τσανάι: «Ο ΑΟΑΝ είναι κομμάτι της ζωής μου»

Ο Νικόλας Τσανάι, εκ των αρχηγών αρχηγός της ομάδας του ΑΟΑΝ, ήταν ο πέμπτος παίκτης που έκλεισε θέση στο «κυανόλευκο» ρόστερ για τη σεζόν 2023/2024.

Ο ίδιος μίλησε στην επίσημη σελίδα του σωματείου και αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να συνεχίσει, για το πρότζεκτ του ΑΟΑΝ αλλά και για τους στόχους που έχουν στο σωματείο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο ΑΟΑΝ είναι κομμάτι της ζωής μου, της καθημερινότητας μου και όσο μπορώ να προσφέρω μέσα στο γήπεδο αυτά που μου ζητάνε, θα το κάνω μόνο για αυτήν την ομάδα. Έχω βρεθεί σε άσχημες και όμορφες στιγμές στον ΑΟΑΝ την τελευταία δεκαετία. Τα τελευταία χρόνια πραγματικά χαίρομαι που ανήκω σε μια τέτοια ομάδα. Οι συνθήκες στις οποίες δουλεύουμε είναι εξαιρετικές, έχουν γίνει κινήσεις αναβάθμισης σε όλα τα επίπεδα στο σύλλογο και το να εκπροσωπούμε στη Γ΄ εθνική την πόλη μας είναι υπέροχο.

ADVERTISING

Ο ΑΟΑΝ για μένα είναι η ομάδα από την οποία ουσιαστικά ξεκίνησα την ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει τόσο στην αρχή της διαδρομής μου στο ποδόσφαιρο και μόνο αυτή η ομάδα υπάρχει στο μυαλό μου. Πήρα αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση και αυτά προσπαθώ να ανταποδίδω με την απόδοση μου μέσα στο γήπεδο.

Στον ΑΟΑΝ υπάρχει μια σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα τα τελευταία χρόνια, όπου προσπαθούμε να εδραιωθούμε στην κατηγορία της Γ’ εθνικής. Υπάρχει μια καλή συνεργασία μεταξύ όλων των πλευρών, διοίκησης, προπονητών και παικτών, με κοινό στόχο όλων μας το καλό της ομάδας. Επίσης, ο κόσμο μας, είναι πραγματικά συγκινητικός με την παρουσία του στην γεμάτη κερκίδα του σταδίου μας σε κάθε αγώνα, αλλά ιδιαίτερα σε εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι την άλλη άκρη της Ελλάδας.

Ο ΑΟΑΝ πρέπει να σταθεροποιηθεί στην Γ’ εθνική, μια κατηγορία η οποία με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θεωρώ πως του ταιριάζει. Αν έρθει κάτι μεγαλύτερο σαφώς και θα το κυνηγήσουμε γιατί σίγουρα με τη δυναμική που υπάρχει (κόσμος, διοίκησης, εγκαταστάσεις) σαφώς και μπορεί. Όμως για ένα σωματείο της περιφέρειας, το επαγγελματικό επίπεδο δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει θετικά και να μην δημιουργήσει προβλήματα ως ένα πυροτέχνημα, όπως υπάρχουν αρκετά παραδείγματα. Η Γ’ εθνική είναι κίνητρο νομίζω και για τον κόσμο μας να έρχεται στο γήπεδο, αλλά και για τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και να παίξουν στον ΑΟΑΝ».Click to Hide Advanced Floating Content