Το ποδόσφαιρο ανθεί στον δήμο Χερσονήσου!

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στον δήμο Χερσονήσου.

Σε αρκετά καλό επίπεδο βρίσκονται τα σωματεία του δ. Χερσονήσου, πρωταγωνιστώντας στα δρώμενα του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ο ΠΑΝΟΜ αποτελεί μία σταθερή αξία στα γήπεδα της ΕΠΣΗ, αποτελώντας μία από τις ιστορικότερες ομάδες των τοπικών κατηγοριών, έχοντας σχεδόν κάθε χρόνο πρωταγωνιστικό ρόλο στην μεγάλη κατηγορία. Λίγο πιο δίπλα, η Χερσόνησος έρχεται δυναμικά, έχοντας υψηλές βλέψεις για το μέλλον, με στόχο να επιστρέψει στις δόξες του παρελθόντος,

ADVERTISING

Στην Ελιά, ο Ρωμανός έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μία από τις πιο σταθερές ομάδες του τοπικού, όντας σχεδόν κάθε χρόνο μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, έχοντας πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές στις τάξεις του.

Με… φόρα έρχεται ο Μοχός, που μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στην Α1 ΕΠΣΗ, μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Α2. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν σοβαρό πλάνο για την επόμενη μέρα και σίγουρα δεν θα είναι περαστικοί στην μεγάλη κατηγορία.

Υπάρχει φυσικά και η ανερχόμενη δύναμη του δήμου Χερσονήσου που δεν είναι άλλη από τον Θρίαμβο Αναλήψεως, που έκανε ήδη κρότο με την περσινή του παρουσία, που έφερε μία σαρωτική άνοδο στην Α2, με τους ανθρώπους του συλλόγου να υπόσχονται πολλά περισσότερα τα επόμενα χρόνια, με ακόμα πιο ηχηρή παρουσία.

ADVERTISING

Το μόνο σίγουρο είναι πως τη νέα σεζόν, αλλά και όλα τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσει έντονα ο δήμος Χερσονήσου σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.Click to Hide Advanced Floating Content