Έφτασαν στα γραφεία της ΕΠΣΗ οι μπάλες για τις ομάδες!

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ γνωστοποίησε το γεγονός ότι οι μπάλες που θα δοθούν στα σωματεία βρίσκονται στα γραφεία της Ένωσης.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου στην γενική συνέλευση είχε προαναγγείλει την βοήθεια που θα κάνει φέτος η ΕΠΣΗ στις ομάδες δίνοντας τους μπάλες ενόψει της νέας χρονιάς. Σήμερα η Ένωση με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι οι μπάλες βρίσκονται στα γραφεία, ενώ παρακάτω εξηγούν στα σωματεία πως θα γίνει η παραλαβή.

Η ΕΠΣΗ μοιράζει μπάλες στις ομάδες

ADVERTISING

Η ανακοίνωση:  «Με χαρά το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ ενημερώνει ότι ήρθαν οι μπάλες που θα παραδοθούν στα σωματεία των τοπικών πρωταθλημάτων της Ένωσής μας.

Λίγες ημέρες μετά την υπόσχεση που δόθηκε από τον πρόεδρο κ. Νίκο Τζώρτζογλου στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ για την προσφορά μπαλών στα σωματεία, η ΕΠΣΗ υλοποιεί αυτή την ενέργεια, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν.

ADVERTISING

Οι μπάλες προορίζονται για τις ανάγκες των σωματείων που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ. Πρόκειται για μπάλες υψηλής ποιότητας της γνωστής αθλητικής εταιρείας ΝΙΚΕ και θα γίνουν προσπάθειες και για άλλες διευκολύνσεις στα σωματεία ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ τα σωματεία που πήραν πέρυσι μπάλες θα παραλάβουν τώρα από έξι (6) μπάλες ενώ τα υπόλοιπα σωματεία που δεν πήραν πέρυσι μπάλες, θα παραλάβουν τώρα από δέκα (10) μπάλες.

Προκειμένου να μην δημιουργηθεί συνωστισμός στα γραφεία της Ένωσης, όπου θα προσέρχονται τα σωματεία για να παραλαμβάνουν τις μπάλες, η κατανομή θα γίνεται ως εξής:

ADVERTISING

Τα σωματεία της Β’ Κατηγορίας θα παραλάβουν τις μπάλες την Τετάρτη 5 Ιουλίου.

Τα σωματεία της Α2 Κατηγορίας θα παραλάβουν τις μπάλες την Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Τα σωματεία της Α1 Κατηγορίας θα παραλάβουν τις μπάλες την Παρασκευή 7 Ιουλίου.

ADVERTISING

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία παραλαβής, ο εκπρόσωπος που θα προσέρχεται στα γραφεία της ΕΠΣΗ θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να φέρει μαζί του την σφραγίδα του σωματείου και ο ίδιος να είναι μέλος του Δ.Σ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ».Click to Hide Advanced Floating Content