Επιστρέφει στον ΟΦΗ ο Κωσ. Παντζαρίδης – «Όταν ο ΟΦΗ ζητάει τη βοήθεια μου, δεν μπορώ να πω όχι»

Ο Κώστας Παντζαρίδης, μετά το πέρασμα του από τον Ζαρό και τις Ασίτες επιστρέφει στον ΟΦΗ!

Συγκεκριμένα, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σταμάτη Μαματζάκη στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική.

Μάλιστα, έχει δουλέψει και στο παρελθόν στη γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, ενώ υπηρέτησε σαν προπονητής για 13 χρόνια τα τμήματα υποδομής.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο προπονητής Κώστας Παντζαρίδης, επιστρέφει στην οικογένεια του ΟΦΗ.

Θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σταμάτη Μαματζάκη στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική.

Ο Κώστας Παντζαρίδης έχει δουλέψει και στο παρελθόν στη γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, ενώ υπηρέτησε σαν προπονητής για 13 χρόνια τα τμήματα υποδομής.

ADVERTISING

«Δέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση. Όταν ο ΟΦΗ μου ζητάει την βοήθεια μου, είναι γνωστό ότι δεν μπορώ να πω όχι. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα των κοριτσιών. Θα ξαναδώ γνώριμα πρόσωπα, με τα οποία είχα συνεργαστεί σε δύσκολες συνθήκες. Αυτή τη φορά τα πράγματα όμως είναι πολύ καλύτερα. Η ομάδα έκανε πέρσι μια εξαιρετική πορεία. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ από το ρόλο μου, για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά».

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ Σταμάτης Μαματζάκης, ανέφερε για τη συνεργασία με τον Κώστα Παντζαρίδη «χαίρομαι που ο Κώστας επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα. Ξέρω τι άνθρωπος και προπονητής είναι. Θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Εμείς προχωράμε το σχεδιασμό μας με προσεκτικά βήματα, με στόχο να παρουσιάσουμε και φέτος, μια δυνατή ομάδα».

O Κώστας Παντζαρίδης είναι 48 ετών και έχει δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β’».Click to Hide Advanced Floating Content