Γιορτινό… φινάλε στην ακαδημία του ΑΟΑΝ με φιλικό Παλαίμαχων – Youth League

Η ακαδημία του ΑΟΑΝ ρίχνει την αυλαία για τη φετινή σεζόν την ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιουνίου με μια μεγάλη γιορτή στο Δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου.

Οι ποδοσφαιριστές του… μέλλοντος, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια και να συναγωνιστούν σε διάφορες δραστηριότητες, μαζί με τους γονείς τους.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με την ομάδα Youth League, αποδεικνύοντας περίτρανα πως ο ΑΟΑΝ είναι μια οικογένεια. Επίσης η γιορτή θα συνοδευτεί με ένα πλουσιοπάροχο μπάρμπεκιου!

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: « Η καλοκαιρινή γιορτή της Ακαδημίας μας. Η καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή για την ολοκλήρωση της σεζόν θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (16/6) για τα τμήματα της ακαδημίας μας.

Όπως συνηθίζεται, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο του Αγίου Νικολάου, εκεί που οι μικροί ποδοσφαιριστές μας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορα διασκεδαστικά παιχνίδια και να συναγωνιστούν σε διάφορες δραστηριότητες, μαζί με τους γονείς τους.

Ξεχωριστό θα είναι το δίτερμα που θα ακολουθήσει με τη συνάντηση του παρελθόντος, με το μέλλον του σωματείου μας, καθώς θα αναμετρηθούν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, με την ομάδα Νέων η οποία και αγωνίστηκε φέτος σε επίσημη διοργάνωση αυτή του Youth League, δείχνοντας για μια ακόμη φορά ότι ο ΑΟΑΝ είναι μια οικογένεια.

ADVERTISING

Η παρουσία των φίλων του ΑΟΑΝ και ιδιαίτερα συγγενών, φίλων των μικρών ποδοσφαιριστών, αλλά και των Παλαιμάχων, θα τους δώσει τη μεγαλύτερη χαρά και την πιο όμορφη εικόνα στη γιορτή, η οποία θα συνεχιστεί και εκτός γηπέδου, στο μπάρμπεκιου που θα στηθεί.

 Το πρόγραμμα της γιορτής

-17:00 ώρα προσέλευσης Κ10, Κ8, Κ6
-17:30 έναρξη αθλοπαιδιών ανάμεσα σε γονείς και σε παιδιά για Κ8, Κ6 και Κ10
-18:00 ώρα προσέλευσης για Κ12 και Κ14
-18:30 αγώνας ανάμεσα στα παιδιά για Κ12 και Κ14 και ομιλία με τους γονείς (ανασκόπηση χρονιάς)
-20:00 αγώνας Youth – Παλαίμαχοι ΑΟΑΝ».Click to Hide Advanced Floating Content