Η δεύτερη θέση δεν σημαίνει πως «δεν κέρδισε»

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την Φαιστό, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, πίσω από τον πρωταθλητή Μοχό, χάνοντας στη διαφορά τερμάτων.

Ακόμη μια εξαιρετική σεζόν ολοκληρώθηκε για την ομάδα της Μεσαράς, η οποία αισθάνεται ικανοποιημένη για την πορεία της, καθώς όπως και πέρυσι που τερμάτισε ξανά δεύτερη, έτσι και φέτος είχε την ίδια βαθμολογική θέση, δίνοντας ιδιαίτερα έμφαση και φέτος στις ακαδημίες της, με πολλά παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Αν μη τι άλλο, ένα σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα της Μεσαράς, η οποία έχασε στις λεπτομέρειες τον τίτλο, ωστόσο βρήκε απέναντι του ένα εξαιρετικό Μοχό, ο οποίος σχεδόν σε όλη τη σεζόν είχε στα χέρια του τον τίτλο και δίκαια έφτασε στην κατάκτηση του.

ADVERTISING

Εξάλλου, η δυναμική των δύο ομάδων, φάνηκε και στα μεταξύ τους, με τις δύο ομάδες να έχουν τρεις ισοπαλίες και στα τρία παιχνίδια που έδωσαν φέτος, αν μη τι άλλο αποδεικνύοντας πως το πρωτάθλημα κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Σίγουρα υπάρχει μια μικρή πικρία, για την μη κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η Φαιστός δεν είναι νικήτρια, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν χαμένοι ή νικητές, καθώς και οι δύο ομάδες θεωρούνται νικήτριες…Click to Hide Advanced Floating Content