Αναβαθμίζει τις εγκαταστάσεις της η Αγία Βαρβάρα

Μπορεί να υπάρχει αγωνιστική απραξία στα τοπικά πρωταθλήματα τους τελευταίους μήνες, όμως η Αγία Βαρβάρα συνεχίζει να δουλεύει πάνω στους στόχους που έχει θέσει, καθώς θα αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί παρεμβάσεις στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, τόσο κτηριακές όσο και γηπεδικές, όπως καθαριότητα των φρεατίων περιμετρικά του γηπέδου, τοποθέτηση διαδρόμου από κυβόλιθους σε όλη την απόσταση από το κτήριο μέχρι τις κερκίδες, χτίσιμο τοιχίων, τοποθέτηση περίφραξης, αντικατάσταση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, αναβάθμιση των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Παράλληλα, υπάρχει προγραμματισμός για επιπλέον επιδιορθώσεις περιμετρικά του γηπέδου εξωτερικά των κτηρίων, ενώ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η ανέγερση συμπληρωματικών κτηριακών εγκαταστάσεων, οι οποίες θα εξυπηρετούν την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και των ακαδημιών.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αγίας Βαρβάρας, αναφέρει: «Με τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε όλοι να έχουν αναβληθεί -και δυστυχώς να μην φαίνεται πιθανό να ξεκινήσουν στο άμεσο μέλλον- όλο το βάρος και η ενέργεια του συμβουλίου έχει επικεντρωθεί σε άλλα θέματα, κυρίως της διαμόρφωσης των εγκαταστάσεων.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγχωριανούς και φίλους της ομάδας για την πορεία στόχων, που είτε είχαν τεθεί και κληθήκαμε να ολοκληρώσουμε, είτε νέων που θέσαμε από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων.
• Έχουν ολοκληρωθεί παρεμβάσεις στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις (κτηριακές και γηπεδικές) μερικές εκ των οποίων είναι: καθαριότητα των φρεατίων περιμετρικά του γηπέδου, τοποθέτηση διαδρόμου από κυβόλιθους σε όλη την απόσταση από το κτήριο μέχρι τις κερκίδες, χτίσιμο τοιχίων, τοποθέτηση περίφραξης, αντικατάσταση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, αναβάθμιση των υδραυλικών εγκαταστάσεων .
• Υπάρχει προγραμματισμός στο άμεσο μέλλον για επιπλέον επιδιορθώσεων και καλλωπιστικών παρεμβάσεων, όπου χρειάζεται περιμετρικά του γηπέδου και εξωτερικά των κτηρίων καθώς και παρεμβάσεις που θα ενισχύσουν περισσότερο την λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων.
• Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η ανέγερση συμπληρωματικών κτηριακών εγκαταστάσεων, οι οποίες θα εξυπηρετούν την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και των ακαδημιών. Στο νέο κτήριο θα υπάρχουν γραφεία, κυλικείο , αποθηκευτικοί χώροι , τουαλέτες.
• Αναμένεται άμεσα ανακοίνωση του Δήμου Γόρτυνας για την προκήρυξη διαγωνισμού και να βρεθεί ο ανάδοχος, για την πλήρη αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου, μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος . Ένας στόχος χρόνων, καθώς ήταν επιτακτική ανάγκη, πλέον είναι πολύ κοντά.
• Βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο η πλήρης νομιμοποίηση του συνόλου των εγκαταστάσεων (γηπεδικών και κτηριακών) της ομάδας μας. Ένας επίσης πολύ μεγάλος στόχος ετών έχει δρομολογηθεί. Παρότι πρόκειται για πολύ χρονοβόρα διαδικασία, με την βοήθεια των υπηρεσιών του Δήμου Γόρτυνας και προεργασίας που είχε γίνει στο παρελθόν από παλιότερα συμβούλια και εθελοντές, έχει προχωρήσει.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς, τους φίλους και συγχωριανούς που ήταν κοντά μας και στήριξαν τις προσπάθειές μας για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, τόσο με παροχή υλικών όσο και με εθελοντική εργασία.
Συγκεκριμένα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Κοκολάκη Λευτέρη, τον επικεφαλή της παράταξης Κοκολάκη Μιχάλη, το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου και του τοπικού συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας για την παροχή των υπηρεσιών του Δήμου αλλά και την παροχή των υλικών που χρειάστηκαν για τις παραπάνω παρεμβάσεις (τσιμέντα, μπλόκα, κυβόλιθους, πλέγματα, πάνελ, σιδηρικά, είδη υγιεινής κ.α.)
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Καλαιτζάκη Γιώργο και Κωστή, Καρακωνσταντάκη Κωστή και Αντώνη, Τιτομιχελάκη Φανούρη, Προβιδάκη Βασίλη, Καρακωνσταντάκη Μιχάλη  και Κωστή, Καλαιτζάκη Κωστή, Κασσωτάκη Γιάννη, Αποστολάκη Μανώλη, Γαρεφαλάκη Γιώργο, Πασπαράκη Μανώλη, Σχοιναράκη Φώτη, Καλογιαννάκη Κώστα, Καλαιτζάκη Μανώλη Ξυλούρη Γιάννη, Χασουράκη Γιώργο, Δρετάκη Κωστή και Γιάννη, Συνιολάκη Μιχάλη, Ματζουρανάκη Βασίλη, Χασουράκη Κωστή, Σαβουιδάκη Κωστή, Γουμενάκη Αχιλλέα για την παροχή διαφόρων υλικών αλλά και την εθελοντική προσφορά τους.

Θέλαμε να αναφερθούμε ονομαστικά σε όλους (ελπίζουμε να μην ξεχάσαμε κάποιον) για να τους ευχαριστήσουμε , να γίνει σαφές πόσα άτομα χρειάζεται να συνεργαστούν για να γίνει κάτι όμορφο στην περιοχή αλλά και να φέρουμε κοντά μας και άλλους εθελοντές που θέλουν να προσφέρουν στο σύνολο.

Για το Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας

ADVERTISING

Ο Πρόεδρος

Γουμενάκης Αχιλλέας».

Φωτογραφικό υλικό από τις εργασίες:

ADVERTISINGClick to Hide Advanced Floating Content