Γ. Στειακάκης: «Είναι ώρα μηδέν, πρέπει να κάνουμε πορεία προς τα πάνω – Δεν υπάρχει καμία υποψηφιότητα»

Άκρως ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση του Γιώργου Στειακάκη στην κρίσιμη ΓΣ του Εργοτέλη.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ερασιτέχνη Εργοτέλη αποκάλυψε πως μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία υποψηφιότητα για την επόμενη μέρα στον σύλλογο. Στην τοποθέτηση του μίλησε για πολλά και διάφορα, μεταξύ των οποίων τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα στη σεζόν που πέρασε, την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης η οποία είναι κοντά, ενώ έκανε δραματική έκκληση πως ο Εργοτέλης βρίσκεται σε ώρα μηδέν και πως πρέπει με κάποιο τροπό να σωθεί η κατάσταση. Καθώς υπάρχουν και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου με εκατοντάδες παιδιά.

Αναλυτικά στην τοποθέτησή του, ανέφερε μεταξύ άλλων«συμπληρώθηκε η τριετής νόμιμη θητεία του διοικητικού συμβουλίου και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να ανανεώσουμε τον σύλλογο και να ξεκινήσουμε μια νέα πορεία, τώρα που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες των ομάδων.

ADVERTISING

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία υποψηφιότητα. Παρά την μεγάλη ζημιά από τη διάλυση της ΠΑΕ, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, καθώς και το αθλητικό κέντρο και η ακαδημία, δεν θα πληγούν και δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Είχαμε 405 εγγραφές στην ακαδημία, κάτι που δεν είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια, και αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς πολλών ανθρώπων.

Όσον αφορά τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια για τις εργασίες στο αθλητικό κέντρο, το μόνο πρόβλημα είναι ότι εκκρεμεί μια μελέτη, μία μελέτη που έχει αναλάβει η Περιφέρεια και θα ολοκληρωθεί σύντομα για να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι εργασίες. Έχουμε εξαιρετική υποστήριξη από την Περιφέρεια Κρήτης και πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα, αφού η μελέτη θα ολοκληρωθεί. Θα χρειαστεί όμως να περιμένουμε για ένα διάστημα μέχρι να ξεκινήσουν τα έργα.

Πέρυσι βρεθήκαμε σε μια κατάσταση οπού παίξαμε στην Α1 ΕΠΣΗ, αλλιώς τα σχεδιάζαμε στην αρχή και αλλιώς ήρθαν όσο αναφορά το ρόστερ. Ήταν μία τραγική περίοδος που προσπαθήσαμε να τα φέρουμε βόλτα με τα παιδιά της ομάδας. Είχε πέσει και μας είχε πλακώσει ο ουρανός.

ADVERTISING

Όσον αφορά την κατάσταση σήμερα, τώρα είμαστε στην ώρα μηδέν και πρέπει να κάνουμε μια πορεία προς τα επάνω. Με το οργανωτικό σχήμα που υπάρχει τώρα, τα σωματεία του ΓΣ έχουν κεντρική διοίκηση ώστε να υπάρχει κοινή πορεία και συνεργασία.

Όταν αναλάβαμε εμείς και δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, υπήρχαν διάφορα που έπρεπε να τακτοποιηθούν, η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι η μισθοδοσία του Μαΐου. Το μεγάλο μειονέκτημα αυτής της διοίκησης ήταν η έλλειψη χορηγιών έπρεπε να τα καλύπτουμε μόνοι μας».Click to Hide Advanced Floating Content