Τα συγχαρητήρια του Γ. Τουτζάρη στον Γ. Στειακάκη

Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλη, Γιώργο Στειακάκη, για την αλλαγή του τάπητα στο Μαρτινέγκο.

Πιο συγκεκριμένα το Τοπικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έδωσε το «οκ» και συναινεί για την αντικατάσταση του τάπητα στο Μαρτινέγκο, κατόπιν θετικής εισήγησης της αρμόδιας Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, με τον Γιώργο Τουτζάρη να δίνει πολλά συγχαρητήρια στον Γιώργο Στειακάκη για τις προσπάθειες και τις ενέργειες που έκανε.

Μπαίνει νέος τάπητας στο Μαρτινέγκο!

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Τουτζάρη στο Facebook: «Νίκες, ήττες, χαρές και λύπες μόνιμα ακολουθούν όπως στη ζωή την ποδοσφαιρική και αθλητική καθημερινότητα. Η είδηση που δίνει όμως πραγματικά το φιλί της ζωής στον Εργοτέλη δεν είναι σίγουρα η νίκη στην Άρτα και σίγουρα καμία άλλη νίκη προσεχώς αλλά η έγκριση από την αρχαιολογική υπηρεσία της αλλαγής του τάπητα στην ιστορική έδρα του συλλόγου στο Μαρτινένγκο.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη που δούλεψαν γι αυτή την στιγμή ξέρω ότι αισθάνονται περήφανοι και δικαιωμένοι. Ήταν κάτι που το συζητούσαμε καιρό τώρα και είχαμε συμφωνήσει ότι πρόκειται για μια ιστορική αλλαγή που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση του έργου που επιτελεί ο ερασιτέχνης Εργοτέλης και αντανακλά στην ΠΑΕ σαν τελικό αποτέλεσμα αλλά κ σαν κυψέλη μαζικού αθλητισμού και πολιτισμού για όσα παιδιά απλά θα περάσουν τα χρόνια τους εκεί.

ADVERTISING

Συγχαρητήρια πολλά πρόεδρε Γιώργο Στειακάκη και απεριόριστο σεβασμό σε όσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό. Απομενει να δούμε το έργο στην τελική του μορφή και είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να καμαρώσουμε ένα στολίδι στην καρδιά του Ηρακλείου».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content