Μέχρι την Κυριακή (07/02) θα παραμείνει στην Κρήτη η Δόξα Δράμας

Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε την αποστολή όπου θα ταξιδέψει στην Κρήτη για τον εξ αναβολής αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με τα Χανιά, ενώ ενημέρωσε πως η διαμονή της στο νησί μας θα είναι μέχρι την Κυριακή (07/02), καθώς το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδα της Δράμας: «Λίγο μετά την απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη στην Νικοτσάρα ο προπονητής της ομάδας μας Θανάσης  Κολιτσιδάκης επέλεξε 24 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν αύριο το μεσημέρι αεροπορικώς για την Κρήτη μέσω Αθηνών.

Σε αυτήν μετέχουν και οι Βάντερσον – Ντο Νασιμέντο των οποίων αναμένονται οι μπλε κάρτες για να τεθούν άμεσα στην διάθεση του κ.Κολιτσιδάκη.

ADVERTISING

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλέξανδρος Κοντός.

Οι 24 ποδοσφαιριστές είναι οι παρακάτω:

Ηλιάδης, Στεφανάκος, Θεοδοσιάδης,  Σπυρόπουλος, Πινδώνης, Κουτσιανικούλης, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριας, Παπαργυρίου, Κουκολης, Πετρίδης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς,  Παπαιωάννου, Αγιώτης, Μπολάκης, Βουγιακλίγια, , Αγγελόπουλος, Μενσά, Χάμοντ, Βάντερσον, Ντο Νασιμέντο.

ADVERTISING

Η αποστολή θα παραμείνει στην Κρήτη μετά τον αγώνα της Τετάρτης με τα Χανιά, καθώς το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει τον ΟΦ Ιεράπετρας. Η επιστροφή της ομάδας στην Δράμα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή το απόγευμα».Click to Hide Advanced Floating Content