«Θα μάθει όλη η κοινωνία του Ηρακλείου ποιος είναι αυτός που χαμογελάει με αυτή την κατάσταση»

Θέση στις τελευταίες εξελίξεις του Ποσειδώνα πήρε με δηλώσεις του ο Αντώνης Βλαχάκη.

Ο Αντώνης Βλαχάκης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της ημέρας, καθώς όπως διαβάσατε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ η μια αποχώρηση διαδέχεται την άλλη, ενώ τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν παράγοντα να καταστρέψει όλα όσα έχτισε ο ίδιος και οι συνεργάτες του τα τελευταία δύο χρόνια.

Τέλος χωρίς να αναφερθεί σε πρόσωπο συγκεκριμένο ανέφερε ότι θα μάθει όλο το Ηράκλειο ποιος παράγοντας είναι αυτός που σήμερα «γελάει» με όλα όσα γίνονται στο σωματείο.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για τον Ποσειδώνα. Πιστεύω όλες οι εξελίξεις και οι αποφάσεις στις επόμενες ώρες να γίνουν με μόνο στόχο το καλό του σωματείου και να πρυτανεύει η λογική πάνω από όλα.

Ωστόσο το Ευχαριστώ για τον Νικόλα Σουτζή είναι το ελάχιστο που μπορεί να γραφτεί αυτή την ώρα των εξελίξεων.

Το μόνο που θα γράψω είναι ότι δεν θα επιτρέψω σε κανένα παράγοντα ακόμη και αν έχει προσφέρει στο σωματείο τα παλαιότερα χρόνια να καταστρέψει αυτό που  φτιάξαμε με αγάπη τα 2 χρόνια παρουσίας μας!

ADVERTISING

Τελευταίος μπορεί να φύγω εγώ αλλά θα μαι σίγουρος ότι πριν συμβεί αυτό θα μάθει όλη η κοινωνία του Ηρακλειου ποιος είναι αυτός  που σήμερα ημέρα αναταράξεων στο ταξίδι μας  χαμογελάει για τα κατορθώματα του.

Του υπόσχομαι λοιπόν εκτός ότι θα μείνω στην ιστορία, ότι εκτός από πρόεδρος που ολοκληρώθηκε το γήπεδο και ανάστησε την ομάδα, βέβαια με την αγάπη των παιδιών που βρέθηκαν μαζί μου θα απομακρύνω και κάθε κακόβουλο άνθρωπο από αυτήν την ομάδα

Η ζωή συνεχίζεται και ο Ποσειδώνας θα βρει τον δρόμο του σύντομα».Click to Hide Advanced Floating Content