Στο γήπεδο Ηροδότου η προπόνηση της Εθνικής Προκορασίδων με παίκτριες από την Κρήτη (pics)

Με κορίτσια από τα σωματεία Ηρακλείου και Χανίων έγινε σήμερα στο γήπεδο Ηροδότου στην Νέα Αλικαρνασσό η προπόνηση – προεπιλογής για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Προκορασίδων (γεν. το 2008 και το 2009).

Ο προπονητής των Εθνικών Ομάδων Νεανίδων και Κορασίδων, Γιώργος Παπακώστας, είχε καλέσει τις ακόλουθες παίκτριες από την Κρήτη: Τζενάκη Μαρία, Γραμματικάκη Ειρήνη (ΟΦΗ), Τζιάκη Σταυρούλα, Τσαγράκη Κατερίνα, Τσουβαλά Μαρία (Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών), Γιαννακάκη Κατερίνα, Αλμπέρτη Ελπίδα, Τζεμανάκη Μανώλια (ΑΟ Χανιά), Παπαδάκη Ηλέκτρα, Δασκαλάκη Αφροδίτη (Νέοι Εργοτέλη), Αλιγιζάκη Αγγελική, Μπατάκη Κλεάνθη (Χάλης Βαρυπέτρου).

Η πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου ΕΠΣΗ Εμμανουέλα Φινοκαλιώτη παρέδωσε εκ μέρους της ΕΠΣΗ στον coach μια κρητική βούργια με παραδοσιακά προϊόντα, ενώ ακολούθησε δείπνο παρουσία και του προέδρου της Ένωσης κ. Νίκου Τζώρτζογλου.

ADVERTISING

Το παρών στην προπόνηση εκ μέρους της ΕΠΣΗ έδωσε ο κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και η προπονήτρια της Μικτής Γυναικών ΕΠΣΗ Δανάη Σιδηρά.

Δείτε φωτογραφίες:



Click to Hide Advanced Floating Content