Μικτές Κ16 Ηρακλείου: Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο… δευτερόλεπτο βρίσκονται εκεί!

Η Μικτή Κ16 Ηρακλείου πανηγυρίζει τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος, με την τεράστια επιτυχία να έχει πολλούς συντελεστές.

Τα εύσημα φυσικά ανήκουν πρώτα από όλα στους ποδοσφαιριστές και τον ενωσιακό προπονητή Βασίλη Μπαστάκη, οι οποίοι με το «9 στα 9» προκρίθηκαν στον τελικό, έχοντας μπροστά τους την αληθινή πρόκληση της κατάκτησης του τροπαίου.

Όμως η επιτυχία περιλαμβάνει και άλλους συντελεστές, που αναμφίβολα έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα σε αυτήν την διαδρομή. Πέρα από τους ανθρώπους της ΕΠΣΗ, τον Νίκο Τζώρτζογλου, τον Γιώργο Πλούταρχο Κουνεντάκη, τον Βαγγέλη Πετούση, μεγάλη μέρος στην επιτυχία ανήκει και στον Βαγγέλη Παπαγγελή.

ADVERTISING

Ένας άνθρωπος ο οποίος από τα πρώτα… δευτερόλεπτα βρίσκεται δίπλα σε κάθε προπόνηση, συγκέντρωση, αποστολή και αναμέτρηση, εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, με τους ίδιους, όπως έχουμε δει πολλάκις, σε κάθε γκολ να του το αφιερώνουν, θεωρώντας τον «ποδοσφαιρικό πατέρα».

Ο ίδιος δεν γίνεται να μην νιώθει υπερήφανος για την μεγάλη επιτυχία  της Μικτής ΕΠΣΗ.  Υπερήφανος για τα παιδιά καθώς από την πρώτη στιγμή τα πίστευε και ήταν δίπλα τους από την πρώτη συγκέντρωση μέχρι και σήμερα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μάλιστα, του έταξαν την κατάκτηση του τροπαίου, με ευχή όλων μας είναι στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Πέλλα, να το καταφέρουν!

ADVERTISING

Δεν γίνεται όμως να μην γίνει ειδική αναφορά σε έναν ακόμη άνθρωπο της ΕΠΣΗ, που βρίσκεται ανελλιπώς από το πρώτο, μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Ο λόγος για τον Αντώνη Γιαλαμά, ο οποίος μεγαλούργησε στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με τους παλαιότερους να γνωρίζουν τόσο τις ικανότητες του, όσο και τον άρτιο χαρακτήρα του και φυσικά ανήκει σε αυτόν ένα μερίδιο της επιτυχίας.

Οι ποδοσφαιριστές, ο Βασίλης Μπαστάκης και οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ έχουν γίνει ένα και πλέον απομένει ένα μόνο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου!Click to Hide Advanced Floating Content