Παν. Τσιριμπής: «Ο αγώνας δεν έχει τελειώσει – 30.000 ευρώ για το νέο ξεκίνημα στην Γ’ Εθνική»

Ο Παναγιώτης Τσιριμπής με δήλωση του παίρνει θέση σε όλα γίνονται το τελευταίο διάστημα στον Ηρόδοτο.

Συγκεκριμένα, το μέλος της ΠΑΕ αναφέρει πως φέτος αυτός, η πρόεδρος Κατερίνα Τσαντιράκη και ο αντιπρόεδρος Λάκης Καργιωτάκης, έτρεψαν όλη την χρονιά τις εξελίξεις στην ομάδα, προσθέτοντας πως ο αγώνας δεν έχει τελειώσει και μάλιστα σήμερα ξεπληρώθηκαν οφειλές του… παρελθόντος.

Παράλληλα, προανάγγειλε συνέντευξη τύπου ανάμεσα σε εκείνον και τους δύο προαναφερθέντες, ώστε να μάθει ο κόσμος το ποσό των χρεών και τι έχει αποπληρωθεί.

ADVERTISING

Επίσης, συμπλήρωσε πως ο ίδιος έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας, πως έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, ενώ για το νέο ξεκίνημα πρόσθεσε πως θα σαν ΠΑΕ θα διατεθεί το ποσό των 30.000 για τα πρώτα έξοδα τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Μετά από ανακοινώσεις που διαβάζω του ερασιτεχνικού μας σωματείου και της προέδρου της ΠΑΕ, εγώ σαν Παναγιώτης Τσιριμπής μέλος της ΠΑΕ, έχω να δηλώσω τα εξής: Εμείς όλο αυτόν τον αγώνα τον τρέξαμε μαζί τρία άτομα, εγώ, η πρόεδρος της ΠΑΕ και ο Λάκης Καργιωτάκης.

Ο αγώνας μας δεν έχει τελειώσει, αλλά συνεχίζεται καθώς ακόμα και σήμερα πληρώσαμε επιταγή του κ. Κωττή, ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε το 2004. Η ΠΑΕ ακόμα δεν έχει σταματήσει να πληρώνει χρέη άλλων εποχών, όχι δικά μας.

ADVERTISING

Γι αυτό το λόγο, τα τρία άτομα που ματώσαμε και τρέξαμε τον Ηρόδοτο θα κάνουμε κοινή συνέντευξη τύπου ώστε να μάθει ο κόσμος πόσα χρέη αναλάβαμε από την περυσινή χρόνια και τι έχουμε πληρώσει.

 Εμάς κύριο μέλημα μας είναι ότι θα αφήσουμε τον Ηρόδοτο χωρίς χρέη και από κει και πέρα στη συνέντευξη θα ακουστούν αλήθειες για το ποιος βοήθησε και ποιος όχι την ΠΑΕ. Επειδή διαβάζω για επιτροπές σωτηρίες του Ηρόδοτου, ενώ όλοι ξέρουν ότι τους έχω ενημερώσει ο ίδιος πως ο Ηρόδοτος θα παίξει Γ Εθνική.

Δηλώνουμε σαν ΠΑΕ πως βάζουμε 30.000 για το καινούργιο ξεκίνημα από τη Γ Εθνική, αρκεί όλοι αυτοί που δηλώνουν πως θέλουν να σώσουν τον Ηρόδοτο, να κάνουν το ίδιο από την τσέπη τους. Τα υπόλοιπα, επειδή εμείς έχουμε πει από την αρχή πως λέμε μόνο την αλήθεια, στην συνέντευξη τύπου!».Click to Hide Advanced Floating Content