Κ. Τσαντηράκη: «Η 7/4 θεωρήθηκε μαύρη ημέρα για τον σύλλογο – Γι’ αυτό αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα»

Με δηλώσεις της η πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρόδοτος, Κατερίνα Τσαντηράκη, γνωστοποίησε τις πληρωμές που έγιναν σήμερα, αλλά και τους λόγους που αποβλήθηκε η ομάδα από το πρωτάθλημα. 

Παράλληλα ευχαρίστησε την οικογένεια της για την στήριξη που έχει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά και τον Παναγιώτη Τσιριμπή που έχει αναλάβει να πληρώσει ένα μεγάλο πακέτο εκκρεμοτήτων.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σήμερα αισίως πληρώθηκε και η τελευταία προσφυγή παίκτη από το μακρινό 2004 που μετά από τόσα χρόνια βρέθηκε ένα εξιλαστήριο θύμα για να τους εξοφλήσει. Οι πρόσφυγες του 2004 ήταν όπως θυμάστε των ποδοσφαιριστών Αποστολάκη Κώτη και Ταβλαδωράκη,

ADVERTISING

Η ομάδα του Ηροδότου και ομάδα της καρδιάς μου αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα στις 7 /4/23 διότι οι εξής ποδοσφαιριστές της προηγούμενης χρονιάς(Αποστολάκης Αρναούτογλου, Ποζατζίδης, Αμπουμπακάρι και Νόνης) δεν ήθελαν να πάρουν τα χρήματα από την εγγυητική όπως έκαναν ενέργειες την ίδια μέρα της αποβολής αλλά προτίμησαν να ρίξουν την ομάδα.. Η 7/4 θεωρήθηκε από όλους «μαύρη μέρα» για τον σύλλογο.

Έχουν και αυτοί τα δικιά τους, αλλά τα υπόλοιπα στην ΓΣ. Ευχαριστώ δημόσια την οικογένεια μου που είναι δίπλα μου και με βοηθάνε να ξεπληρώσω τους προηγούμενους προέδρους. και όχι μόνο.

Δοξαζω τον Θεό που η περιπέτεια αυτή μας βρίσκει ενωμένους και παρόλο που η ζωή πάει παρακάτω και εμάς προς το παρών όχι θα τα καταφέρουμε γιατί παρα τις μεγάλες οικογενειακές δυσκολίες που έχουμε. Μάθαμε να είμαστε δυνατοί..

ADVERTISING

Επίσης ευχαριστώ δημόσια τον Παναγιώτη Τσιριμπή που έχει αναλάβει να πληρώσει ένα μεγάλο πακέτο εκκρεμοτήτων που και για αυτά θα ενημερωθείτε στην ΓΣ».Click to Hide Advanced Floating Content