Αδελφική συνάντηση στο «Ν. Καζαντζάκης» πριν το ταξίδι της Μικτής

Αναχώρησε η Μικτή Κ16 Ηρακλείου με προορισμό την Αθήνα, στο πλαίσιο του μεγάλου ημιτελικού του πανελληνίου πρωταθλήματος κόντρα στην Αργολίδα (LIVE 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓) στο γήπεδο του Ρουφ το απόγευμα της Κυριακής.

Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ: Ο ημιτελικός ζωντανά στο GRANDSPORT

ADVERTISING

Ο ενωσιακός προπονητής Βασίλης Μπαστάκης, ταξίδεψε στην Αθήνα μαζί με τον αδελφό του Γιώργο, ο οποίος είναι προπονητής της Εθνικής ομάδας mini soccer, όπου ταξίδεψε και εκείνος για την Αθήνα, στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας της «γαλανόλευκης» για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Έσεν της Γερμανίας.

Τα αδέλφια Μπαστάκη, ανανεώνουν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Κυριακής, με τον Γιώργο να βρίσκεται και εκείνος στο Ρουφ, παρακολουθώντας από κοντά το μεγάλο παιχνίδι της Μικτής Ηρακλείου.

Η ενημέρωση από την ΕΠΣΗ αναφέρει: «Ο ενωσιακός προπονητής της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ, Βασίλης Μπαστάκης κατά την σημερινή αναχώρηση της αποστολής για Αθήνα, είχε την ευκαιρία να τα πει στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” με τον αδερφό του Γιώργο Μπαστάκη που ταξίδευε κι εκείνος για την πρωτεύουσα.

ADVERTISING

Ο Γιώργος Μπαστάκης είναι προπονητής στην ελληνική ομάδα mini soccer και ταξίδεψε κι εκείνος στην Αθήνα για την έναρξη της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Έσεν της Γερμανίας. Μαζί του ήταν και ο συνεργάτης του Σήφης Μανωλούδης.

Τα αδέρφια Μπαστάκη ανανέωσαν τη συνάντηση τους για αύριο, καθώς ο Γιώργος θα βρίσκεται κι εκείνος στο Ρουφ για να δει την προσπάθεια της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ και ασφαλώς να στηρίξει τον αδερφό του».Click to Hide Advanced Floating Content