Μ. Μανιουδάκης: «Το χαρήκαμε παρότι ξέραμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά»

Για την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ με τη φανέλα του Κόροιβου αλλά και για το μέλλον του μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, ο Μάνος Μανιουδάκης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Κόροιβου, ήταν κομβικός στις σπουδαίες επιτυχίες στην ομάδα, βοηθώντας την στα μέγιστα για να πετύχει τον στόχο. Μάλιστα ο ίδιος μίλησε για το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα, την στήριξη από τον Χρήστο Μουρτζάκη σε όλη την χρονιά και φυσικά της διοίκησης.

Παράλληλα τόνισε ότι το ρόστερ του Κόροιβου είναι ιδιαίτερα ποιοτικό και θα μπορούσε να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα φέτος.

ADVERTISING

Για την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ: «Να ξεκινήσω λέγοντας ότι ο Κόροιβος είναι ένα ιστορικό σωματείο με πολλά χρόνια συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου. Στα φετινά τώρα η χρόνια δεν πήγε όπως ακριβώς θα θέλαμε, αλλά παρόλα αυτά η ομάδα κατάφερε να κερδίσει την άνοδο που ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε βάση των δυνατοτήτων που έχουμε σαν σωματείο.

Μετά από πολλά χρόνια είχαμε νέο προπονητή ο οποίος στήριξε τους ποδοσφαιριστές σε μια δύσκολη χρόνια με πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια της. Η ομάδα είχε ήδη αποκτήσει μια ταυτότητα από τα προηγούμενα χρόνια καθώς ο κορμός του ρόστερ είναι χρόνια ο ίδιος. Χαρήκαμε την άνοδο παρόλο που μέσα μας ξέραμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παρά πάνω».

Για το μέλλον του: «Για την καινούρια χρόνια ελπίζουμε σε μια ανάλογη πορεία και ευχόμαστε τα πράγματα να είναι καλύτερα για την ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα. Εγώ προσωπικά θα δώσω για ακόμα μια χρόνια το 100% των δυνατοτήτων μου για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει κάθε στόχο και ελπίζω στο τέλος της χρόνιας να χαμογελάσουμε.
Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία !