
Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή-επιστροφή προχώρησαν τα Χανιά καθώς απέκτησαν τον Άγγελο Ζιούλη ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022!
Ο 26χρονος αμυντικός ο οποίος είχε μία γεμάτη διετία με τα Χανιά από το 2017 έως το 2019 έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία.
Η ανακοίνωση των Χανίων αναφέρει: «Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αγγελο Ζιούλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
Εχει γεννηθεί την 1η Φεβρουαρίου 1995 και για δεύτερη φορά στην ποδοσφαιρική του πορεία θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας, έπειτα από τη “γεμάτη” διετία 2017-2019, όπου είχε συνολικά 54 συμμετοχές και 1 γκολ.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Νέων Λιοσίων και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική με τον Ιάσωνα. Ακολούθησαν οι ομάδες νέων Πανθρακικού και Παναθηναϊκού και η ΑΕ Λεμεσού, για να αγωνιστεί στη συνέχεια (2016-17) στη Β’ Κύπρου με το ΘΟΙ Λακατάμιας.
Μετά από την ομάδα μας βρέθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Super League, ενώ μέχρι πρότινος άνηκε στη Λαμία, με την οποία έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία σε ματς απέναντι στον Ολυμπιακό».
Επειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του ο 26χρονος αμυντικός δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στα Χανιά, σε μια ομάδα που αγαπώ πραγματικά και με αγαπάνε. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να μείνω στα Χανιά για πολύ καιρό ακόμα».
*Ο Αγγελος Ζιούλης όπως και στην πρώτη θητεία του θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 20».