Δεν είχαν και πάλι την τύχη με το μέρος τους!

Τα Χανιά δεν έπαιξαν το καλύτερο τους παιχνίδι στη σεζόν ωστόσο και πάλι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους και γνώρισαν εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη με 0-1. Αυτή ήταν και η πρώτη της σεζόν για τους ποδοσφαιριστές του Αλέκου Βοσνιάδη.

Σε ένα κακό πρώτο μέρος οι Χανιώτες δεν κατάφεραν να απειλήσουν χωρίς ωστόσο να δέχονται και επιθέσεις με εξαίρεση την ευκαιρία του Κονράντ νωρίς στο παιχνίδι. Και ενώ είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να απειλήσουν δεν κατάφερναν στο επιθετικό τρίτο να κάνουν μία καλή ενέργεια και να βρεθούν απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο δεύτερο μέρος και ενώ οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά αγγίζοντας το γκολ στην προσπάθεια του Βρεττού, η συνέχεια δεν ήττα ανάλογη καθώς ο Εργοτέλης προειδοποίησε με τον Κωστανάσιο ενώ σκόραρε και με τον Μανουσάκη για το 0-1.

Εκεί έπαιξε ρόλο και ο παράγοντας τύχη, καθώς τα Χανιά σε ένα καταιγιστικό πεντάλεπτο είδαν τον Κατσιμήτρο να σταματάει το εξαιρετικό φάουλ του Μπραντίγια, αλλά και την κεφαλιά του Ανδρέου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Έτσι ενώ είχαν δύο κλασικότατες ευκαιρίες για την ισοφάριση ο παράγοντας τύχη για ένα ακόμη παιχνίδι δεν ήταν με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη…

Θυμίζουμε ότι κόντρα στον Λεβαδειακό έχασαν πέναλτι με το σκορ στο 0-1 υπέρ τους να το «κλειδώσουν» και δέχτηκαν ισοφάριση, ενώ στην αναμέτρηση με την ΑΕ Καραϊσκάκη ενώ είχαν την κυριαρχία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η μπάλα δεν έμπαινε στο…πλεχτό και έμεινα στο 1-1.

Και ενώ το σημερινό ήταν ίσως το χειρότερο παιχνίδι των Χανίων στο φετινό πρωτάθλημα, πάλι είδαν την τύχη να τους κλείνει την πόρτα γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα και μένοντας στους 2 βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια, παρά το γεγονός πως η ομάδα έχει αποδώσει πολύ καλό ποδόσφαιρο στο φετινό αυτό ξεκίνημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ