Πέντε παιχνίδια χωρίς γκολ ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ γνώρισε μία ακόμη ήττα αυτή τη φορά από τον Αστέρα Τρίπολης με 0-1, η οποία τον άφησε στο…-11 από την πρώτη 6άδα, ωστόσο το «αξιοσημείωτο» στατιστικό είναι το γεγονός πως για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο ΟΦΗ αγνοεί τη χαρά της νίκης από τις…7 Ιανουαρίου και την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία όπου και επικράτησε με 2-0, ωστόσο από τότε όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να πάρει άλλη νίκη, αλλά δεν έχει ευτυχίσει να πετύχει ούτε ένα γκολ…

Για την ακρίβεια ακολούθησε εκτός έδρας ισοπαλία με 0-0, σε ένα ματς που έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από 50΄ λεπτά και ενώ το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Για την ακρίβεια γνώρισε εντός έδρας βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-3, ενώ ακολούθησε το 2-0 από τον Βόλο. Στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με το ίδιο σκορ ενώ σήμερα ήρθε το 0-1 από τον Αστέρα.

Αναμφίβολα είναι ολοφάνερο το γεγονός πως η ομάδα του Γιώργου Σίμου αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και φαίνεται πως η προσθήκη του Καστάνιος που ήρθε για να λύσει αυτό το πρόβλημα…αργεί.

Έτσι θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο επιθετικό κομμάτι, αλλά φυσικά και αμυντικά η ομάδα θα πρέπει να λύσει αρκετά θέματα, καθώς στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει δεχτεί γκολ στα 7 στα οποία γνώρισε και την ήττα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P