Βοσνιάδης: «Με τόσες ευκαιρίες κατορθώσαμε να μην πάρουμε τους 3 βαθμούς»

Στις πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕ Καραϊσκάκη και την ισοπαλία των δύο ομάδων με 1-1.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ούτε το πέναλτι έπρεπε να το δώσουμε όπως δόθηκε, ούτε να πετάξουμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Έγινε το πέναλτι είχαμε άλλα 90΄ λεπτά τουλάχιστον να παίξουμε και να φέρουμε το αποτέλεσμα εκεί που θέλουμε. Το φέραμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αφού είχαμε χάσει τόσες ευκαιρίες και μετά θέλει ψυχραιμία. Έχουμε πετάξει δέκα στατικές φάσεις στο πρώτο και άλλες δέκα στο δεύτερο να σημαδέψουμε ούτε στόχο. Πεταχτήκαν κακά χτυπήματα.  Ένα ανεξήγητο άγχος. Εντάξει τα παιχνίδια θα σου έρθουν θετικά αλλά μπορεί να σου έρθουν και ανάποδες. Τα ανάποδα πρέπει να μπορούμε να αντιδράμε.

Πήγαμε σε ένα παιχνίδι, δυστυχώς πολλές καθυστερήσεις δεν επιτρεπόταν να δοθεί ρυθμός. Δίναμε τη μάχη να κρατήσουμε τους ποδοσφαιριστές ήρεμους να μην φύγει το μυαλό τους με όλο αυτό που συνέβη εδώ, με τις καθυστερήσεις και με όλα τα άλλα. Αλλά τι να κάνουμε θα παίξουμε και με αυτά. Ομάδες πρέπει να είναι προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουν και τέτοιες καταστάσεις.

ADVERTISING

Δεν φταίει κανείς άλλος ο αντίπαλος έκανε τη δουλειά του, εμείς έπρεπε να είμαστε ουσιαστικοί, ψύχραιμοι και να τελειώσουμε όλα αυτά τα οποία δημιουργήσαμε. Συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα θα είναι έτσι. Δεν θα πρέπει να πετάμε βαθμούς τους οποίους βάση εικόνας δικαιούμαστε. Με τόσες τελικές κατορθώσαμε να μην πάρουμε τους 3 πόντους. Συνεχίζουμε, πιστεύω να μας έρθει πιο εύκολα το γκολ και θα μπορούμε να λύσουμε τα πράγματα για να μην πετάμε τέτοιους βαθμούς».