Ξεκινάνε οι διαδικασίες για την ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει το χωριό Γαλιάς με το γήπεδο του

Ξεκινάνε οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του έργου της ασφαλτόστρωσης του δρόμου που συνδέει το χωριό Γαλιά, με το γήπεδο Γαλιάς, όπως ανέφερε σε ανάρτηση του, ο πρώην πρόεδρος της Δόξα Γαλιάς, Γιώργος Σταθοράκης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, άπαντες στο χωριό και όχι μόνο, ελπίζουν σε νέο ξεκίνημα για την Δόξα Γαλιάς, η οποία δεν συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Σταθοράκη: «Καλημέρα..
Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για τον ορισμό αναδόχου,για την ολοκλήρωση του έργου της ασφαλτόστρωσης του δρόμου που συνδέει το χωριό Γαλιά με το μοναδικό αθλητικό της κύτταρο,το γήπεδο Γαλιάς.

ADVERTISING

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 168.000€,για το οποίο πάλεψα ως πρόεδρος του σωματείου την περίοδο 2016-2018 με τη βοήθεια του πολ.μηχανικού κ.Δαμιανάκη Γιώργου(συνέταξε τη μελέτη αφιλοκερδώς),αλλά και άλλων τοπικών αιρετά εκλεγμένων παραγόντων πρώτου και δευτέρου βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης.Μετά από επίμονη και επίπονη προσπάθεια κατάφερα με ολοκληρωμένο φάκελο να διαβώ την πόρτα του Περιφερειάρχη Κρήτης κ.Σταύρου Αρναουτάκη,ο οποίος αποδέχθηκε το δίκαιο και απόλυτα τεκμηριωμένο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Γαλιάς για χρηματοδότηση αυτού του έργου.
Έτσι τον Ιανουάριο του 2019 έγινε αποδοχή της χρηματοδότησης και ένταξη του κωδικού στον προϋπολογισμό του δήμου Φαιστού και τον Ιανουάριο του 2021 οδεύουμε πλέον προς δημοπράτηση.

Ελπίζω αυτή η θετική εξέλιξη να αποτελέσει κίνητρο και να γίνει το εφαλτήριο για ένα νέο ξεκίνημα για τον Α.Ο Δόξα Γαλιάς.Πρόκειται για ένα σωματείο για το οποίο ενώ δε χρωστάει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ,αλλά αντιθέτως διαθέτει υλικοτεχνικό εξοπλισμό προδιαγραφών κατηγορίας Α1(4 πλήρεις αγωνιστικές εμφανίσεις και υλικό προπόνησης),άφθονους πρόθυμους χορηγούς,γήπεδο απόλυτα λειτουργικό,ιδιόκτητο 9θέσιο αυτοκίνητο για την κάλυψη αναγκών μεταφοράς καθώς και δελτία παικτών που θα επέτρεπαν στην ομάδα να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους άμεσα,δεν υπάρχει ακόμη το απαραίτητο ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία για να συσταθεί διοικητικό συμβούλιο που θα αναλάβει την ευθύνη της ομάδας.

Όσων αφορά το πρόσωπό μου θα ήθελα να πω ότι από την όλη ενασχόλησή μου με το αθλητικό σωματείο του χωριού μου αποκόμισα στιγμές χαράς αλλά και στεναχώριας.Προσπάθησα και έδωσα το 110%των δυνατοτήτων μου,αφιερώνοντας χρόνο,χρήμα και ενέργεια τα οποία στερήθηκαν η οικογένειά μου και η επαγγελματική μου δραστηριότητα.

ADVERTISING

Ως τελευταία πράξη,γλυκό επίλογο θα το χαρακτήριζα,κατάφερα τουλάχιστον να αφήσω ως μια έμπρακτη απόδειξη της προσπάθειάς μου,την πραγματοποίηση αυτού του έργου,μια παρακαταθήκη που πιστεύω θα είναι χρήσιμη για την ομάδα και την τοπική κοινωνία γενικότερα.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον περιφερειάρχη κ.Αρναουτάκη,τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Λάμπρος Καμπουράκης ,τον δημοτικό σύμβουλο κ.Καμπουράκη Σάββα καθώς και τον κ.Δαμιανάκη Γεώργιο του οποίου η αφιλοκερδής συνεισφορά ήταν καθοριστική.
Ξεχωριστή μνεία οφείλω στην αείμνηστη κ. Βιργινία Μανασάκη ,τη “Βιργινία μας” η οποία δεν έπαψε ούτε στιγμή,ακόμη και όταν αντιμετώπιζε δύσκολες στιγμές λόγω των προβλημάτων υγείας,να είναι δίπλα μου ως ακούραστη αρωγός στην προσπάθειά μου.

Εύχομαι ολόψυχα ο Θεός να συγχωρέσει την ψυχή της και να δίνει υγεία και δύναμη στην οικογένειά της.
Συνεχίζω απ’ όποιο μετερίζι με τάξει η βούληση της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας την προσπάθεια για το καλό του τόπου μας και των ανθρώπων του!!!»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content