Εκδικάζεται η υπόθεση Σερβιλάκη, καμία ανησυχία από πλευράς Εργοτέλη!

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας κάλεσε σε απολογία τις ΠΑΕ Θεσπρωτός 2019 και ΠΑΕ Εργοτέλη για την καταγγελία της πρώτης προς του κιτρινόμαυρους για αντικανονική συμμετοχή του Σερβιλάκη στο φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 16/09/2020.

Τρεις μήνες μετά την καταγγελία του Θεσπρωτού για αντικανονική συμμετοχή του Σερβιλάκη με τη φανέλα του Εργοτέλη Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία τις δύο ομάδες με την πλευρά του Εργοτέλη να μην ανησυχεί καθώς όπως αναφέρουν ο παίκτης κέρδισε δικαστικά την «ελευθερία» του και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στους «κιτρινόμαυρους».

Υπενθυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν στον Θεσπρωτό πριν μεταβεί στον Εργοτέλη με τους πρώτους να προσπαθούν να «χαλάσουν» την μεταγραφή του στο Ηράκλειο.

ADVERTISING

Πάντως από πλευράς Εργοτέλη δεν υπάρχει ανησυχία για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β Εθνικής Κατηγορίας στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Την Τρίτη 26/1/2021 και ώρα 13:00 τις ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019 και ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. 88, προκειμένου να συζητηθεί η από 16-9-2020 καταγγελία που υπέβαλε η 1η από εσάς, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή».