
Τι δήλωσε ο αμυντικός του ΠΟΑ για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Οι Ατσαλενιώτες φιλοξενούνται από τον σύλλογο του Κρουσώνα το Σάββατο (25/02) και ο Γιώργος Χαρίτος μίλησε στο GRANDSPORT για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τονίζει πως η πιο συγκεντρωμένη ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της. Αρχικά επεσήμανε:
«Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, το οποίο κάθε ποδοσφαιριστής το περιμένει πως και πως όλη τη χρονιά. Πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό και δυνατό παιχνίδι και η πιο συγκεντρωμένη ομάδα θα καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει. Χρειαζόμαστε δίπλα μας το κόσμο μας σε κάθε αναμέτρηση για να μας δίνει δύναμη να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε την κατάκτηση της ανόδου».
ADVERTISING
Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΟΑ, ο Χαρίτος είπε: «Η μέχρι τώρα πορεία του ΠΟΑ δεν είναι αυτή που επιθυμούσαμε, διότι σε κάποια ματς δεν είχαμε καλή απόδοση και χάσαμε βαθμούς που δεν θα έπρεπε».
Στο μήνυμα του στους φίλους των «πρασίνων», τόνισε: «Τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε αναμέτρηση για να μας δίνει δύναμη να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε την κατάκτηση της ανόδου».