Α. Βοσνιάδης: «Μία από τις ομάδες που θα παλέψει για την άνοδο ο Λεβαδειακός»

Ο προπονητής των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε στο Grandsport.gr για την πρεμιέρα της ομάδας του κόντρα στον Λεβαδειακό εκτός έδρας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ενώ ανέφερε πως ο Λεβαδειακός είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψει για την άνοδο στην Super League 1.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και πρέπει να διεκδικήσουν το καλύτερο από την αναμέτρηση, διότι από τα δύσκολα παιχνίδια πρέπει να παίρνεις τους βαθμούς, αν θέλεις να είσαι μέσα στους στόχους σου, όπως τόνισε.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τα Χανιά μετά από περίπου 10 μήνες, καθώς στην πρώτη αγωνιστική η αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας αναβλήθηκε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι σε μία ομάδα που είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψει για την άνοδο. Καλή ομάδα, κράτησε τον κορμό της από πέρυσι, έκανε κάποιες προσθήκες, έχει τον ίδιο προπονητή, θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες, αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, να διεκδικήσουμε το καλύτερο από το παιχνίδι, γιατί από αυτά τα ματς, τα δύσκολα, πρέπει να παίρνεις βαθμούς για να είσαι μέσα στους στόχους σου».