Συζητήσεις για την δημιουργία Ναυταθλητικού Κέντρου στο λιμένα Ηρακλείου

Ο Υφυπουργός Αθλητισμός, μαζί με την Διοίκηση του Ο.Λ.Η. συζητάνε τα επόμενα βήματα για την δημιουργία Ναυταθλητικού Κέντρου στο λιμένα Ηρακλείου.

Όπως ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, θα δημιουργηθούν πολλαπλά οφέλη για τους κατοίκους της πόλης ενώ παράλληλα, θα δοθεί η δυνατότητα να αναπτυχθεί ένας ακόμα σημαντικός πόλος ερασιτεχνικού αθλητισμού για όλες τις ηλικίες.

Η ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη: «Με την Διοίκηση του Ο.Λ.Η. συζητήσαμε τα επόμενα βήματα για το κοινό μας όραμα, τη δημιουργία Ναυταθλητικού Κέντρου Κρήτης στο λιμένα Ηρακλείου.
Φιλοδοξούμε, μέσα από την παραχώρηση μέρους του κτιρίου του πρώην Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας Κρήτης (Ι.ΘΑ.ΒΙ.Κ.), να μεταμορφώσουμε το λιμένα Ηρακλείου και σε αθλητικό πόλο έλξης.
Με το πλάνο που επεξεργαζόμαστε δημιουργούνται πολλαπλά οφέλη για τους κατοίκους της πόλης μας και την αθλητική οικογένεια της Κρήτης.
Θα δοθεί η δυνατότητα να αναπτυχθεί ένας ακόμα σημαντικός πόλος ερασιτεχνικού αθλητισμού για όλες τις ηλικίες.
Πολύ σύντομα θα έχουμε περισσότερα και πιο συγκεκριμένα να παρουσιάσουμε»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content