Ο Τερ. Γκρούθουσεν εν’ δράσει (vid)

Συνέχεια στις μεταγραφές για τον Πόρο, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τέρενς Γκρούθουσεν!

O θηριώδης φορ από την Αρούμπα θα ενισχύσει τους «μπλε» στην επιθετική τους γραμμή. Είναι 26 ετών και έχει περάσει από αρκετές ομάδες μέχρι στιγμής.

Ξεκίνησε τη καριέρα του στην Ολλανδία, όπου αγωνίστηκε μέχρι και την τρίτη κατηγορία με τη φανέλα της Ντόντρεχτ, στη συνέχεια το 2019 έκανε το πρώτο του βήμα στο εξωτερικό, όπου πήγε στην Μάλτα και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Χιμπέρνιανς μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Επιστροφή στην Ολλανδία για ένα εξάμηνο, στη συνέχεια πέρασε από τη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες της τρίτης κατηγορίας, ενώ το 2022 επέστρεψε στην αγαπημένη του Μάλτα και στη Χιμπέρνιανς, όπου από εκεί πήγε στην Σλιέμα Γουόντερς και έτσι έφτασε στον Πόρο!

Την φετινή σεζόν με τη φανέλα της Χιμπέρνιανς αγωνίστηκε στα προκριματικά του Champions League, με την ομάδα του να γνωρίζει τον αποκλεισμό από την Σαμρόκ Ρόβερες στον πρώτο προκριματικό γύρο, έχοντας αγωνιστεί ο ίδιος και στα δύο παιχνίδια.

Η συνέχεια ήταν στο Conference League, όπου απέκλεισε παίζοντας σημαντικό ρόλο, μοιράζοντας ασίστ τη Λεβάδεια από την Εσθονία (3-2. 1-1), παίρνοντας τη πρόκριση στον τρίτο γύρο, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στον τρίτο γύρο από την λετονική RFS (1-1, 1-3)

Σημαντικό ρόλο για να έρθει στον Πόρο έπαιξε και ο Πολ Νίκενσον. οι οποίοι είναι συμπαίκτες στην Εθνική Αρούμπα, έχοντας με τη φανέλα της 11 συμμετοχές και τέσσερα τέρματα.

Δείτε βίντεο από την καριέρα του μέχρι στιγμής:

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P