Το ευχαριστώ του Μοχού για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου!

Η Διοίκηση του Μοχού θέλησε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην υπογραφή της σύμβασης για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου.

Αναλυτικά αναφέρουν: «Η Διοίκηση του Αθλητικού συλλόγου Μοχού με χαρά ανακοινώνει στα μέλη και στους φίλους του σωματείου ότι χθες 13/01/2021 υπογράφηκε η προγραμματισμένη σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χερσονήσου για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού γηπέδου Μοχού και την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Ευχαριστούμε πολύ τον Περιφερειάρχη Κρήτης κύριο Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Σέγκο και τους Αντιδημάρχους κ. Καλαϊτζάκη Μανώλη και Ανυφαντάκη Μανώλη για την συμβολή τους στην δρομολόγηση αυτού του μεγάλου και σημαντικού έργου.

ADVERTISING

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μοχού είναι ένα ζωντανό κύτταρο της Τοπικής κοινωνίας και πάντα θα είναι στην πρώτη γραμμή και θα διεκδικεί έργα για το γήπεδο Μοχού που θα διασφαλίζουν την βιωσιμότητα  του και τα επόμενα χρόνια.

Εκ της διοίκησης».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content