Μποκέας και Αυγενάκης… υπογράφουν έργα πνοής στο Μαλεβίζι!

Άμεση κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης στο Γάζι αναμένεται να ξεκινήσει μετά την καθοριστική συμβολή και στήριξη Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας μάλιστα θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τον…συντοπίτη του Λευτέρη Αυγενάκη για τη συνεχή του στήριξη στο Μαλεβίζι.

Το μήνυμα του Μενέλαου Μποκέα αναφέρει: «Η μέριμνα για τη δημιουργία χώρων αθλητισμού στο Μαλεβίζι, δε μένει στα χαρτιά. Με την καθοριστική συμβολή και στήριξη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, κερδίζουμε ένα μεγάλο στοίχημα για το Δήμο μας. Τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων που στερείται χρόνια η περιοχή και οι δημότες μας.

ADVERTISING

Ξεκινάμε άμεσα με την κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης στο Γάζι. Ο Υφυπουργός ένταξε το έργο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με προϋπολογισμό 60.000€. Συνεχίζουμε, με τη στήριξη του Υφυπουργού, για τη χρηματοδότηση κατασκευής Κέντρου Εναλλακτικού Αθλητισμού και Αναψυχής στο Δήμο μας, προϋπολογισμού 1.100.000€!

Ευχαριστώ θερμά το συντοπίτη μας Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για τη συνεχή του στήριξη στο Μαλεβίζι. Για τη διαρκή συνέπεια λόγων και πράξεων. Δουλεύουμε αποτελεσματικά με κοινό όραμα και στόχο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content