Συνεδρίασαν μέσω τηλεδιάσκεψης ΕΠΣΗ και Επιτροπή Πρωταθλήματος!

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΣΗ χθες Τετάρτη 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης με την Ένωση και την Επιτροπή του πρωταθλήματος  όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε το ζήτημα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:  «Την πρώτη συνεδρίαση του 2021 μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποίησε την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ με την παρουσία και της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Έγινε τοποθέτηση από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νίκο Τζώρτζογλου αναφορικά με την παρούσα κατάσταση και τις συνεχείς επαφές που γίνονται με την ΕΠΟ και τους φορείς αναφορικά με τις ενέργειες που γίνονται για την επανέναρξη του τοπικού ποδοσφαίρου και κάτω υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να επανεκκινήσουν τα πρωταθλήματα.

ADVERTISING

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης αναφέρθηκε επίσης στις καθημερινές επαφές με τα στελέχη της Ομοσπονδίας, όπως επίσης εξέφρασαν θέσεις και απόψεις όλοι οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη, μεταφέροντας παράλληλα την κορύφωση της αγωνίας και της ανησυχίας των σωματείων.

Επίσης έγινε αναφορά από τον κ. Τζώρτζογλου σε λειτουργικά θέματα της ΕΠΣΗ και τόνισε ότι η πανδημία έχει δυσχεράνει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση.

Συζητήθηκαν ακόμα θέματα που έχουν να κάνουν με την τελευταία επιστολή της ΕΠΣΗ προς την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τον κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τις σχέσεις με τον ΣΔΠΗ και τον Μιχάλη Κουκουλάκη, ενώ τέθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν με τις επικείμενες εκλογές στην Ομοσπονδία».