Η έκπληξη της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ στον Π. Σπυριδάκη

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, έκανε έκπληξη στον μακροβιότερο γραμματέα, του ερασιτέχνη ΟΦΗ, Παναγιώτη Σπυριδάκη, δωρίζοντας μία πλακέτα, όπου γράφει την ημερομηνία που εντάχθηκε στην οικογένεια του ΟΦΗ, 29 Φεβρουαρίου 1967.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, μια μεγάλη έκπληξη έκανε την Τετάρτη η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ στον μακροβιότερο γραμματέα του ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτη Σπυριδάκη. Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Συμεών Καμπάκας, έδωσε μια πλακέτα οπου έγραφε την ημερομηνία που εντάχθηκε στην οικογένεια του ΟΦΗ 29-9-1967!

Ο υπεύθυνος μάρκετιγκ Σφακιανακης Ηρακλης μαζί τον αρχηγό της ομάδας μας, Πρόδρομο Τσερκιτσογλου του έδωσαν 2 φανέλες υπογεγραμμένες από όλη την αντρική μας ομάδα μέσα σε κλίμα συγκίνησης.
«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστω Παναγιώτη Σπυριδάκη για ότι έχει προσφέρει και θα προσφέρεις σε όλους εμάς».

ADVERTISING

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, Μάνος Σφακιανάκης είπε για τον κ.Σπυριδάκη: «Ότι και να πούμε για τον άνθρωπο αυτόν είναι λίγο, είναι το άλφα και ωμέγα. Γενικός γραμματέας και αδελφικός φίλος του πατέρα μου, μόνο σεβασμό και αγάπη για αυτόν τον άνθρωπο που γνωρίζει καλά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και γνωρίζει όλη την ιστορία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Καμαρώνουμε που τον έχουμε στο σωματείο μας».
1967-2021: 54 χρόνια στον ΟΦΗ

O Παναγιώτης Σπυριδάκης, είναι η ζωντανή ιστορία του ΟΦΗ.
Γεννήθηκε στις 2 Μαίου 1942 στον Πατσίδερο Μονοφατσίου.
Υπήρξε αθλητής στίβου με σημαντικές επιδόσεις στο γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου την δεκαετία του ’60.
Στον ΟΦΗ βρίσκεται από τις 29 Σεπτεμβρίου 1967, όταν και εγγράφηκε μέλος σε ηλικία 25 ετών.
Και από τότε είναι ανελλιπώς κοντά στο σύλλογο.
Είναι εδώ και 40 χρόνια περίπου Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία εν ζωή παράγοντας της ομάδας, αλλά και –ίσως- ο μεγαλύτερος (εν ζωή πάντα) παράγοντας στον Ελληνικό αθλητισμό (επαγγελματικό και Ερασιτεχνικό).
Ανιδιοτελής προσφορά δεκαετιών, αμέτρητες εργατοώρες, για τον ΟΦΗ και τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό».

ADVERTISING