Μπαλογιάννης: «Πιστοί στο πλάνο μας και συνεχίζουμε»

Για τον ίδιο και την πορεία του ΟΦΗ στη σεζόν, αλλά και φυσικά για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μπαλογιάννης στο Metropolis. Ο 22χρονος χαφ άφησε το καλοκαίρι την Τούμπα με προορισμό το Ηράκλειο και έδειξε αισιόδοξος για την πορεία της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ: Για την παρουσία στον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν σημαντική η επιλογή μου. Είναι μια ομάδα που έχει ένα ωραίο project, στηρίζει τα νέα παιδιά και έχει πλάνο πάνω σε αυτά για να μπορέσει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Σίγουρα θέλαμε περισσότερους βαθμούς και μπορούσαμε να τους πάρουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως. Μένουμε πιστοί στο πλάνο μας και συνεχίζουμε».

ADVERTISING

Αν είναι στόχος η έκτη θέση: «Σαν ομάδα θέλουμε να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι από πέρυσι. Αυτό είναι το μότο της ομάδας. Είχαμε αρκετές ατυχίες και έλειψαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες. Συνεχίζουμε και πιστεύω ότι αν είχαμε κόσμο στην έδρα μας θα είχαμε πάρει κάποια παιχνίδια πιο εύκολα».
Για το αν υπάρχει πίεση: «Πέρυσι ήμασταν στην εξάδα. Φέτος θέλουμε και πάλι να είμαστε εκεί. Υπάρχει σωστή διαχείριση. Υπάρχει πίεση αλλά δεν μας επηρεάζει. Μετά από νίκη και από ήττα αντιδράμε το ίδιο».

ADVERTISING

Για την εξέλιξη του: «Είμαι ευχαριστημένος με την πορεία μου. Θεωρώ ότι ανεβαίνω σταδιακά, βήμα βήμα. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είναι καλή ευκαιρία για να αναδείξω το ταλέντο μου και να βελτιωθώ. Θα ήθελα να βγάλω κάποια πράγματα στο κομμάτι της δημιουργίας και στο επιθετικό τρίτο. Αυτό δουλεύω.»

ADVERTISING

Για τον Γκαρσία και το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τι γίνεται στην πρώτη ομάδα. Τον είχα στη β΄ομάδα και ξέρω ότι τη βοήθησε πολύ και την ομάδα και εμένα. Δίνει το 100% για την ομάδα του και θα κάνει καλά πράγματα. Σίγουρα τον περιμένω. Κοιτάμε όμως το δικό μας πλάνο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα περιμένουμε να γίνει ό,τι καλύτερο γίνει. Ο ΠΑΟΚ με έχει βοηθήσει και είμαι ευγνώμων αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα είμαι στον ΟΦΗ και θα προσπαθήσω να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ».

ADVERTISING