Κιάκος: «Αφιερώνω το γκολ μου στον ανιψιό μου Άγγελο που δίνει μάχη με τον καρκίνο»

Συγκλονιστική δήλωση από τον Γιάννη Κιάκο του Βόλου που αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε που ήταν και το πρώτο της καριέρας του σε επίπεδο Super League στον δεκάχρονο ανιψιό του Άγγελο που δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Βόλου συγκλόνισε μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, αποκαλύπτοντας ότι αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στον δεκάχρονο ανιψιό του, Άγγελο, που δίνει μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

ADVERTISING

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και το γκολ που σημείωσε: «Η αλήθεια είναι πώς χάρηκα για το γκολ που πέτυχα, θα χαιρόμουν πιο πολύ αν παίρναμε ένα καλό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος. Δείξαμε για ακόμη μια φορά ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ.

Ξέραμε στο ημίχρονο ότι ο ΠΑΟΚ θα πιέσει και σίγουρα έπαιξε ρόλο αυτό, θα πρέπει να το κοιτάξουμε τι δεν πήγε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, ξέραμε ότι θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη, προσπαθήσαμε και εμείς όμως μέχρι το τέλος».

Για το που αφιέρωσε το γκολ του: «Είναι για το ανιψάκι μου στην Γερμανία που δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο και θέλω να του δείξω ότι είμαι δίπλα του, ότι είμαι κοντά του και τον σκέφτομαι».