Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις Μοίρες, για ελέγχους ταχείας ανίχνευσης Covid 19!

Όπως έγινε γνωστό από την Περιφέρεια αύριο Παρασκευή 8 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο-Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της 7 ης ΥΠΕ Κρήτης και του Δήμου Φαιστού.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Περιφέρειας αναφέρει:

«Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις Μοίρες θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο-Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της 7 ης ΥΠΕ Κρήτης και του Δήμου Φαιστού

ADVERTISING

Από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις Μοίρες Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) μέσα από αυτοκίνητο (drive through) αύριο Παρασκευή 8 Ιανουαρίου. Οι δειγματοληψίες θα γίνουν στην πλατεία 25 ης Μαρτίου μπροστά στο Δημαρχείο, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Τα τεστ για τους πολίτες θα είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι, φέροντας μαζί τους ΑΜΚΑ ή Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλεφώνου, θα εισέρχονται στο χώρο των δειγματοληψιών με τα οχήματά τους (μέχρι 2 ενήλικες πλην τέκνων), μέσα από τα οποία θα λαμβάνεται το δείγμα.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες. Στην ομαλή προσέλευση και διεξαγωγή των τεστ θα συμβάλλει το τμήμα τροχαίας Μοιρών Ηρακλείου και η πορεία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με τον χάρτη.

ADVERTISING

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7 η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Φαιστού με τη συμβολή του τμήματος Α.Τ. Μοιρών».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content