MATCHCENTER

Συνάντηση συνδέσμων – Μ. Μπούση: «Θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε ολόψυχα κάθε ενέργειά του»

Αντιπροσωπεία των συνδέσμων του ΟΦΗ συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούση και μέλη του Δ.Σ. και με σημερινή ανακοίνωση εξέφρασαν την στήριξη προς τον πρόεδρο του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το απόγευμα του Σαββάτου 12/11 αντιπροσωπεία των συνδέσμων μας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ομάδας μας, κ. Μιχάλη Μπούση. Παρόντες ήταν επίσης οι κ. Λυσάνδρου, Μυλωνάκης και Παπαϊωάννου.

ADVERTISING

Μια συνάντηση που κατά τη γνώμη μας καθυστέρησε τέσσερα χρόνια και στην οποία τέθηκαν εκ μέρους μας όλα τα θέματα του απασχολούν τους φιλάθλους του ΟΦΗ.

Ο Πρόεδρος απάντησε με προθυμία σε όλα τα ερωτήματά μας, αναγνωρίζοντας λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος (μεταγραφικός σχεδιασμός, τρόπος αλλαγής σήματος κ.ά).

Εξέφρασε την ακλόνητη πεποίθησή του ότι η ομάδα μας φέτος θα τα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία και να χτίσει ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

ADVERTISING

Διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη φημολογία που τον θέλει να απεμπλέκεται από τον ΟΦΗ και διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν όλα όσα πρέπει για να αντιστραφεί η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει.

Καταθέσαμε τις απόψεις μας για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, με έμφαση στο κομμάτι της επικοινωνιακής εξωστρέφειας και στην προσέγγιση του φίλαθλου κοινού της ομάδας.

Με τη σειρά του ζήτησε τη μέγιστη δυνατή στήριξη από τους φιλάθλους του ΟΦΗ, μακριά από αποδοκιμασίες και αρνητισμό, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε από το τέλμα όσο το δυνατόν συντομότερα.

ADVERTISING

Η συνάντηση από μέρους μας μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορική, μιας και για πρώτη φορά ως οπαδοί συναντηθήκαμε με έναν πραγματικό ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ με τα σωστά του και τα λάθη του, ο οποίος έχει δαπανήσει ήδη μεγάλα ποσά για την ομάδα, κι όχι με διαχειριστές και φερέφωνα.

Αξίζει και σε αυτόν και σε εμάς να δούμε τις προσπάθειές μας και τα χρήματά του να πιάνουν τόπο. Γι αυτό θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε ολόψυχα κάθε ενέργειά του προς την κατεύθυνση ενός καλύτερου παρόντος και μέλλοντος.

Ο Μιχάλης Μπούσης δηλώνει «παρών» και πληρώνει από την τσέπη του ακόμα και τα μεγάλα του λάθη, σε αντίθεση με πληθώρα μεγαλοεπιχειρηματιών του νησιού που εξακολουθούν να δηλώνουν απόντες από την ομάδα του τόπου, έστω και με μια συμβολική χορηγία, πλην των γνωστών φωτεινών εξαιρέσεων.

ADVERTISING

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος της ομάδας μας θα βρεθεί δυναμικά στο πλευρό του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για να στηρίξει έμπρακτα την πολύ δύσκολη προσπάθεια του καινούργιου μας προπονητή.

Εμείς θα είμαστε φυσικά εκεί, όπως πάντα. Δίπλα στον Όμιλο Φιλάθλων Ηρακλείου, που τόσο κοπιάσαμε τόσα χρόνια, για να τον φέρουμε στην πιο καθαρή ιδιοκτησιακή του σελίδα.

Υ.Γ Δυστυχώς σε αυτή την ιδιαίτερη εποχή, παρακολουθούμε με έκπληξη και θλίψη κάποιους «δικούς μας» ανθρώπους να επιδίδονται σε ακατάσχετη σεναριολογία, διασπορά ψευδών ειδήσεων και δολοφονίες χαρακτήρων, συνήθως πίσω από ένα πληκτρολόγιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εσωτερικός εχθρός πλέον δεν υπάρχει – αν κάποιοι επιμένουν να τον επινοούν, θα μας βρουν απέναντι με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Αφού διαθέτουν τόση ενέργεια και θέληση για προσφορά, τους περιμένουμε να συμμετέχουν ενεργά στους Συνδέσμους του ΟΦΗ για να διαμορφώσουμε από κοινού και με φυσική παρουσία μια καλύτερη κατάσταση για την ομάδα.

ΣΦ ΟΦΗ Snakes 4 Heraclion Club

ΣΦ ΟΦΗ Κρητες “Θόδωρος Παπαδόπουλος”

ΣΦ ΟΦΗ Αθηνών “Νίκος Ξυλούρης”

ΣΦ ΟΦΗ Γερμανίας

Ομιλίτικο Στέκι Αρχάνων

ΣΦ ΟΦΗ Λεσχη Ομιλοφρενων “Μανώλης Ρασούλη

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Click to Hide Advanced Floating Content