MATCHCENTER

Κωσ. Παπαδάκης: «Χάνουμε όλοι το κίνητρο μας»

Ο αντιπρόεδρος της Αγίας Βαρβάρας Κώστας Παπαδάκης αναφέρθηκε για την έναρξη των πρωταθλημάτων, την εικόνα της ομάδας στα φιλικά αλλά και για την αναστολή.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 τόνισε πως η προετοιμασία τη δεδομένη χρονική στιγμή κυλάει πολύ καλά, ενώ για το γήπεδο της ομάδας σημείωσε πως ευελπιστεί μέχρι τέλος του χρόνου να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.

Για την αναστολή ήταν ιδιαίτερα καυστικός, τονίζοντας πως η κατάσταση αυτή έχει κουράσει, οι ποδοσφαιριστές έχουν χάσει το κίνητρο τους, με τις συνέπειες να είναι καταστροφικές.

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Η προετοιμασία αυτή τη χρονική στιγμή κυλάει πολύ καλά, στην αρχή δεν ξεκινήσαμε όπως τις προηγούμενες χρονιές, αργήσαμε να δείξουμε πράγματα, ωστόσο έχει ανέβει η ομάδα, έχει δέσει και είμαστε σίγουροι πως βγαίνει στο γήπεδο η σκληρή δουλειά. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ, ήρθε ενίσχυση που θέλαμε για να καλύψουμε τα κενά που υπήρχαν από τις αποχωρήσεις και το πλάνο μας λειτουργεί πολύ καλά».

Για το γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας: «Οι προπονήσεις μοιράζονται στο χωριό και στις Δαφνές, με τα φιλικά να διεξάγονται στο γήπεδο των Δαφνών. Όσον αφορά τις εργασίες, πλέον έχει περάσει σε φάση που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, όλα τα απαιτούμενα έχουν παραδοθεί και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση περιμένουμε ο ανάδοχος να αναλάβει τον τάπητα, που είναι και το βασικό.

ADVERTISING

Ο χρόνος παράδοσης είχαμε ενημερωθεί πως θα είναι αρχές Νοεμβρίου, ωστόσο έχουμε 3 Οκτώβρη και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει κάτι. Ευελπιστώ μέχρι το τέλος του χρόνου να είναι έτοιμο».

Για την πορεία στα φιλικά: «Είχαμε δυνατά φιλικά, τα ξεκινήσαμε νωρίς, τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, ωστόσο αυτό δεν μας ενδιέφερε, ο Γιώργος (σ.σ. Φιολιτάκης) είδε αυτά που ήθελε στα παιχνίδια, οπότε στα τελευταία φιλικά η ομάδα παίρνει καλά αποτελέσματα, έχει βρει τον ρυθμό της. Γενικά υπάρχει ομοιογένεια, καθώς διατηρήσαμε σε μεγάλο βαθμό τον περσινό κορμό, δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερο δηλαδή και θα έχουμε την ίδια απόδοση, την ίδια πορεία με πέρυσι και ελπίζω για κάτι καλύτερο».

Για την αναστολή των πρωταθλημάτων: «Δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος που είτε της φιλοσοφίας μας, με μικρό budget και νεαρά παιδιά, είτε της φιλοσοφίας που επενδύουν περισσότερα χρήματα που πιστεύει πως αυτό είναι για καλό. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις χορηγίες, τα παιδιά έχουν κάνει τρίτο μήνα προετοιμασίας, έχουν ξενερώσει, δεν έχουν κίνητρο, ενώ εμείς έχουμε κουραστεί και ό,τι κάνουμε δεν έχει αποτέλεσμα.

ADVERTISING

«Όταν παλεύουν στον βάλτο τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια». Αν τρώγανε τον μισό χρόνο, αντί να τσακώνονται, να βρουν λύσεις για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα είχαν λυθεί όλα τα προβλήματα. Αν συνεχιστεί όλο αυτό, στο τέλος δεν θα έχουν σωματεία να τους υποστηρίξουν και τότε θα μας αναζητούν.

Δεν έχουμε δει καμία ουσιαστική βοήθεια από κανένα φορέα, τρία χρόνια τώρα τρέχουμε για το Μητρώο, τη μια μας ζητάνε άλλο έγγραφο, το δίνουμε, εμφανίζεται ένα άλλο, κάθε φορά σε κόβουν, όλο αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος. Εδώ περνάει κρίση η κοινωνία, δεν θα περνάει το ποδόσφαιρο;

Πόσο να παλέψεις, όταν στην καθημερινότητα σου έχει πολλά προβλήματα. Πόσο να ασχοληθείς ρομαντικά και εθελοντικά. Κάθε μέρα να έχεις ανασφάλεια.

ADVERTISING

Εμείς έχουμε ένα πλάνο υγιές, δεν έχουμε φόβους, αλλά στην τελική με όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν χαίρεσαι αυτό που κάνεις. Εμείς προσπαθούμε να παρέχουμε τα πάντα στους ποδοσφαιριστές μας, αλλά αυτή η κατάσταση με την αναστολή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Χάνουμε όλοι το κίνητρο μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Click to Hide Advanced Floating Content