Γ. Βρέντζος: «Ντροπή για την αθλητική κοινωνία του Ηρακλείου»

Με αφορμή το βανδαλισμό του Μαρτινέγκο τον οποίο έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Γ.Σ. Εργοτέλη Γιώργος Στειακάκης, ο Γιώργος Βρέντζος με ανάρτησή του καταδίκασε το συγκεκριμένο γεγονός χαρακτηρίζοντας ως «αρρωστημένα μυαλά» αυτούς που το έκαναν, ενώ τόνισε πως το γεγονός αποτελεί «ντροπή για την αθλητική κοινωνία του Ηρακλείου».

Γ. Στειακάκης: «Αποτέλεσμα της δημοσίευσης του παραπόνου μου, ήταν ο βανδαλισμός του Μαρτινέγκο»

ADVERTISING

Αναλυτικά στην τοποθέτησή του αναφέρει:

«Ο πρωτοφανής κι άνανδρος βανδαλισμός από μερικά αρρωστημένα μυαλά (για να μην πω τίποτα χειρότερο) του Μαρτινέγκο και συγκεκριμένα του γραφείου του Προέδρου του Εργοτέλη Γιώργου Στειακάκη, μια μέρα μετά τη δημοσίευση του παραπόνου του για τη πενιχρή χρηματοδότηση του Εργοτέλη σε αντιδιαστολή με τη γενναιόδωρη του ΟΦΗ από την Περιφέρεια Κρήτης, αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για την αθλητική κοινωνία του Ηρακλείου.

Είμαι σίγουρος ότι σύσσωμη η αθλητική κοινότητα της πόλης μας, με πρώτη τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ η οποία τα τελευταία 2 χρόνια έχει δείξει ένα αξιοθαύμαστο επίπεδο ήθους και πολιτισμού, καταδικάζει το άθλιο αυτό περιστατικό.

ADVERTISING

Εμείς ως Εργοτέλης, αλλά κι εγώ προσωπικά ως Εργοτελίτης και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, διαμηνύουμε στους άνανδρους δράστες, όποιοι κι αν είναι αυτοί κι απ’ όπου κι αν προέρχονται, ότι ο Εργοτέλης δεν εκφοβίζεται ούτε εκβιάζεται.

Δεν κατάφεραν, διαχρονικά, να μας εκφοβίσουν και να μας λυγίσουν πολύ ισχυρότεροι από τα συγκεκριμένα ανθρωπάκια. Δε μας λύγισε η χούντα των συνταγματαρχών πριν 50 χρόνια όταν μας διέλυσε προς όφελος άλλης τοπικής ομάδας. Δε λυγίσαμε σε παλαιότερα χρόνια όταν μας κυνηγούσαν μερικοί από τους σκληρότερους “χούλιγκαν” ομάδων της Αθήνας. Δεν “κωλώσαμε” όταν μας απειλούσαν μπράβοι και νονοί της νύχτας πριν μερικά χρόνια στη Γ’ Εθνική προς όφελος της ανταγωνίστριας ομάδας. Το ίδιο θα κάνουμε και πάλι, ειδικά τώρα που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε απλά μερικούς θρασύδειλους οι οποίοι κρύβονται και κάνουν τους μάγκες πίσω από την ανωνυμία και το πλήθος.

Χρόνια πολλά σ’ όλους τους φιλάθλους της πόλης μας (και περαστικά στους δράστες)!»Click to Hide Advanced Floating Content