Η Περιφέρεια Κρήτης πάντα κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Στηρίζει την ανάπτυξη και τις υποδομές.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης για το νέο Youth League, έγινε γνωστό ότι η Περιφέρεια Κρήτης αναλαμβάνει να καλύψει όλες τις μετακινήσεις με πούλμαν που απαιτούνται για τους εκτός έδρας αγώνες των ομάδων.

Πρόκειται για μία είδηση, η οποία έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση, ενώ αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι η Περιφέρεια είναι πάντα κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η σχετική ενημέρωση:

ADVERTISING

«Με ευχάριστες ειδήσεις πραγματοποιήθηκε σήμερα στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Candia Sport η πρώτη συνάντηση για το νέο Youth League, παρουσία της ΕΠΣΗ και εκπροσώπων των σωματείων που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου και μετά τις ενέργειες του προέδρου της Επιτροπής Μάρκετινγκ κ. Κώστα Μπουνάκη, η Περιφέρεια Κρήτης αναλαμβάνει να καλύψει όλες τις μετακινήσεις με πούλμαν που απαιτούνται για τους εκτός έδρας αγώνες των ομάδων. Ο κ. Τζώρτζογλου ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τονίζοντας ότι για άλλη μια φορά είναι δίπλα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στηρίζοντας την ανάπτυξη και τις υποδομές.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Χρήστο Καταρτζόγλου, ιδιοκτήτη του Candia, για την άψογη φιλοξενία και αναφορικά με το Youth League τόνισε ότι είναι ό,τι πολυτιμότερο για την Ένωση. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος της Επιτροπής Youth League κ. Βαγγέλης Παπαγγελής, επισημαίνοντας ότι η περσινή διοργάνωση έγινε πιλοτικά αλλά είχε μεγάλη επιτυχία και απήχηση και γι’ αυτό φέτος υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ανοίγει η ομπρέλα της διοργάνωσης.

ADVERTISING

Μάλιστα νέες ομάδες που έδωσαν το παρών στην συνάντηση και θα δηλώσουν συμμετοχή είναι ο Γιούχτας, ο Παναθηναϊκός, ο Ρωμανός, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ο AΣ Eυγένιος Γκέραρντ ενώ εκπροσωπήθηκαν δύο ομάδες εκτός Ηρακλείου, ο ΑΟΑΝ με τους κ.κ. Κοκολάκη, Κόκκινο, Φθενάκη και ο Αστέρας Ρεθύμνου με τον κ. Παπαδάκη. Ασφαλώς υπάρχουν πολλές ομάδες τόσο από το Ηράκλειο, όσο και από την υπόλοιπη Κρήτη που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Μάλιστα φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τις 20 (πέρυσι ήταν 13).

Σύμφωνα με τον κ. Παπαγγελή οι ηλικίες συμμετοχής φέτος θα είναι 2006-2007-2008 ενώ συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τις δηλώσεις συμμετοχής, την προκήρυξη, το πρόγραμμα, τα γήπεδα, τη διαιτησία. Το νέο Youth League αναμένεται να ξεκινήσει την αγωνιστική του δράση στα τέλη Οκτωβρίου…».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Click to Hide Advanced Floating Content