Συνεχίζει την κοινωνική του δράση ο Πόρος!

Ο Πόρος συνεχίζει την κοινωνική του δράση συμμετέχοντας την Κυριακή το πρωί (20/12) στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Νόμου Ηρακλείου που εδρεύει στον Πόρο (Κομνηνών 50) συμμετέχοντας και στηρίζοντας έμπρακτα την εθελοντική αιμοδοσία Ανατολικών Προαστίων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Πόρου αναφέρει:

«ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΙΜΑ, ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ Ο ΠΟΡΟΣ (PHOTOS)

ADVERTISING

Οι “μπλε” διέθεσαν λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να σωθούν ανθρώπινες ζωές, συνεχίζοντας την έντονη κοινωνική τους δραστηριότητα. Πρόσφερε αίμα, λάδι και αγάπη ο Πόρος.

Αντιπροσωπεία των “μπλε” έδωσε το “παρών” την Κυριακή το πρωί (20/12) στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Νόμου Ηρακλείου που εδρεύει στον Πόρο (Κομνηνών 50) συμμετέχοντας και στηρίζοντας έμπρακτα την εθελοντική αιμοδοσία Ανατολικών Προαστίων.

Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Τριτέκνων Νόμου Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος “Αιματοκρήτης”. Η αντιπροσωπεία των “μπλε” αποτελούνταν από τον αντιπρόεδρο Αντώνη Μαρκάκη, τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Μαγάκη, Κέβιν Τσακάνι, Αρκάδιο Πλαϊτάκη και τον μασέρ Μιχάλη Χαλκιαδάκη.

ADVERTISING

Ο Πόρος που εκτός από τα σπουδαία επιτεύγματά του στους αγωνιστικούς χώρους αποτελώντας τον εκπρόσωπο των Ανατολικών Προαστιων του Ηρακλείου στη Γ’ Εθνική παίζει… μπάλα και στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζοντας με κάθε τρόπο συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Δείτε εικόνες από τη νέα κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης των “μπλε” την Κυριακή το πρωί (20/12) στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content