Ξεκινούν οι προεγγραφές στην ακαδημία του Εργοτέλη

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των προπονήσεων και στις ακαδημίες των ομάδων.

Η ακαδημία του Εργοτέλη, πιστή στο ραντεβού της κάθε χρόνο, θα ξεκινήσει τις προπονήσεις τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ωστόσο δίνεται η δυνατότητα από τη Δευτέρα 8 Αυγούστου να ξεκινήσουν οι προεγγραφές στην ακαδημία.

Ο Εργοτέλης, ετοιμάζεται, για ακόμα μία χρονιά, να φιλοξενήσει στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο “Νίκος Καζαντζάκης”, στο Μαρτινέγκο, εκατοντάδες παιδιά. Τα τμήματα ξεκινούν από παιδιά με έτος γέννησης το 2017.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Την Δευτέρα 8 Αυγούστου ξεκινούν οι προεγγραφές στην Ακαδημία του Εργοτέλη!

Η Ακαδημία μας, ανανεωμένη και στελεχωμένη με το κορυφαίο προπονητικό τιμ, ετοιμάζεται, για ακόμα μία χρονιά, να φιλοξενήσει στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο “Νίκος Καζαντζάκης”, στο Μαρτινέγκο, εκατοντάδες παιδιά. Τα τμήματα της Ακαδημίας μας ξεκινούν από παιδιά με έτος γέννησης το 2017.

Με την εμπειρία χρόνων, της πιο επιτυχημένης Ακαδημίας της Κρήτης με τις πιο σύγχρονες μεθόδους προπονητικής, δημιουργούμε και διαπαιδαγωγούμε τους αθλητές και τους ανθρώπους του αύριο. Καθημερινά, στις ώρες 13.00-20.00, από Δευτέρα έως Παρασκευή , στο Μαρτινέγκο (Νικ. Πλαστήρα 1). Πληροφορίες για προεγγραφές στο τηλέφωνο 2810-222246.

ADVERTISING

Η αγωνιστική δράση της Ακαδημίας μας ξεκινάει την Δευτέρα 29 Αυγούστου! Γονείς και παιδιά γινόμαστε μέλη της κιτρινόμαυρης αθλητικής κυψέλης της πόλης μας!»

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.