Η γαλλική ομοσπονδία δεν εγκρίνει το συμβόλαιο του Γκαλτιέ με την Παρί!

Αποκάλυψη «βόμβα» από την L’equipe που αναφέρει ότι η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν εγκρίνει το συμβόλαιο του Κριστόφ Γκαλτιέ με την Παρί!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Γάλλος προπονητής, δεν έκανε την «επανεκπαίδευση» του διπλώματος UEFA Pro, με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Παρί.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, κάθε προπονητής είναι υποχρεωμένος να πραγματοποιεί μια «επανεκπαίδευση» κάθε τρία χρόνια προκειμένου να ανανεώνεται το δίπλωμα UEFA Pro, αλλά και να παίρνουν το Πιστοποιητικό Επαγγελματία Προπονητή Ποδοσφαίρου, της γαλλικής ομοσπονδίας.

ADVERTISING

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Equipe, ο Γκαλτιέ θα πρέπει να γράψει μια επιστολή προς την γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, μέσω της οποίας θα δεσμεύεται ότι θα συμμορφωθεί με τους κανονισμούς το συντομότερο δυνατό.

Ο 55χρονος τεχνικός είναι υποχρεωμένος πλέον να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο για το δίπλωμα UEFA Pro, κάτι που πιθανότητα θα γίνει στην επόμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή Sdna.gr