Με… βάρκα την ελπίδα

Στον Εργοτέλη βρίσκονται στο… περίμενε μήπως ο Μάγκετ Σάμι κάνει σινιάλο.

Η αβεβαιότητα, η ανησυχία και ο προβληματισμός καλά κρατούν στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων». Το «τοπίο» είναι ομιχλώδες και ο ηρακλειώτικος σύλλογος προχωράει στο… άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Το πλήρες σκηνικό δεν μπορεί ν’ αποτυπωθεί, ωστόσο άνετα μπορεί κάποιος να κατανοήσει ότι η κατάσταση είναι υπέρ το δέον δύσκολη.

Ο Μανώλης Σεβαστάκης δείχνει να… παλεύει μόνος με τα κύματα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα περιμένει στο… ακουστικό του, καθώς ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης φημολογείται πως κάνει τις επαφές του. Δεν μπορεί, όμως, να μπει χρονοδιάγραμμα για το αν και πότε δρομολογηθούν εξελίξεις με υποψήφιους επενδυτές. Η όλη υπόθεση, εξάλλου, έχει κουράσει και ο κόσμος φυσικά είναι λογικό να είναι δύσπιστος μπροστά σε τέτοιου είδους «σενάρια».

ADVERTISING

Τα πράγματα θα ήταν σίγουρα διαφορετικά αν ο Εργοτέλης είχε πάρει τα χρήματα από το Στοίχημα. Η κατάσταση, πάντως, είναι ανάλογη και σε πολλά ακόμη σωματεία της Super League 2, οπότε εκτιμάται ότι η έναρξη της νέας σεζόν θα πάρει παράταση. Και αυτό είναι ένα στοιχείο, που μέσα στο γενικότερο «χάος» βοηθάει-τρόπον τινά-τους «κιτρινόμαυρους», αφού ναι μεν έχουν χάσει πολύτιμο χρόνο, αλλά από την άλλη πλευρά θα έχουν ένα περιθώριο ν’ ανασυνταχθούν, εφόσον βρουν λύσεις στο διοικητικό αδιέξοδο. Το μεγάλο ερώτημα, βέβαια, είναι αν θα τα καταφέρουν, κάτι που τη δεδομενη στιγμή δε μοιάζει και τόσο απλό.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.