Σε δύσκολη θέση η Γόρτυνα

Στις 1 με 2 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ, ωστόσο δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο στρατόπεδο της Γόρτυνας.

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ομάδα της Μεσαράς, καθώς αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον για τα διοικητικά της ομάδας, τότε η ομάδα δύσκολα θα« κατέβει» τη φετινή σεζόν.

Τα προβλήματα είναι μεγάλα, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια ελάχιστοι άνθρωποι «έτρεχαν» την ομάδα, ωστόσο μέχρι στιγμής τα δεδομένα δείχνουν πως δύσκολα θα αγωνιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα.

ADVERTISING

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, αναφέρουν πως αν δεν βρεθεί σύντομα διοικητικό ενδιαφέρον, είναι ολοφάνερο πως θα αποχωρήσει από την Β’ ΕΠΣΗ, ενώ ακόμη δυσκολότερη είναι η κατάσταση και με τις ακαδημίες, καθώς έχουν να λειτουργήσουν – και εξαιτίας του κορωνοϊού – δύο χρόνια, με τη Γόρτυνα να έχει πολλά αρνητικά από αυτήν την εξέλιξη, καθώς δεν μπορεί να τροφοδοτήσει τη μεγάλη ομάδα με δικά της παιδιά.

Οι περισσότερες ομάδες εξάλλου έχουν ανακοινώσει ήδη την έναρξη της προετοιμασίας τους και έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους, ωστόσο στη Γόρτυνα δεν έχει γίνει το… παραμικρό και πλέον δυσκολεύει όλο και περισσότερο η συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι το οριστικό μέχρι στιγμής, με τα πάντα να μπορούν να ανατραπούν..

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.