Ξεκίνημα με νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες για τη Δαμάστα

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η Δαμάστα τη προετοιμασία της, εν’ όψει της νέας σεζόν.

Με αρκετά νέα πρόσωπα και… γνωστές φυσιογνωμίες ξεκίνησε τα.. βασάνα η Δαμάστα, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη για την επίσημη σέντρα της Α1 ΕΠΣΗ στις 17-18 Σεπτεμβρίου.

Με νέο προπονητή τον Μάκη Λυκουδή και αρκετά νεαρά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία Candia – Δαμάστα, ξεκίνησαν οι προπονήσεις, με στόχο μια χρονιά παρόμοια με τη περσινή, με την ομάδα να πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Το παρών στη πρώτη προπόνηση έδωσαν οι: Ρουμπάκης, Μηναδάκης, Χαραλαμπάκης, Σερλιδάκης, Βατσινάς, Κοκορέλιας, Λαμπράκης, Πεταλάκης, Δομοσίδης, Αποστολάκης, Ροδουσάκης, Ανυφαντάκης. Στρατηγάκης Μ., Στρατηγάκης Ν. Δεληγιαννάκης, Κλαπάκης, Κοσμάς, Κουτσοποδιώτης, Σινάνι, Στρατήγης.

Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι:  Τζουβάρας, Απλαδάς, Μαρκάκης, Κόκκινος, Απλαδάς, Ταμπάκης και Μιφτάρι, οι οποίοι θα ενσωματωθούν τις επόμενες ημέρες στη προετοιμασία.

 

 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.