Επικύρωση ανόδου για τρεις στη SL2 – Παραμένει στη Γ’ Εθνική η Λευκίμμη

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπου επικυρώθηκε η άνοδος τριών ομάδων στη Super League 2, ενώ ερωτηματικό αποτελεί το τι θα συμβεί με τον Αγροτικό Αστέρα.

Στο πλαίσιο των αποφάσεων που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της αποφασίστηκε να εφαρμοστούν οι αποφάσεις του CAS, ως εκ τούτου η ΑΕ Λευκίμμης παραμένει στην Γ’ Εθνική κατηγορία και αντίθετα υποβιβάζεται ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας.

Οι τρεις που παίρνουν και τυπικά το εισιτήριο για τη Super League 2 είναι οι Παναχαϊκή, Προοδευτική και Μακεδονικός, ενώ σε επόμενη συνεδρίαση θα αποφασιστεί η τύχη του Αγροτικού Αστέρα, με την ομάδα να έχει καταδικαστική απόφαση λόγω του Μητρώου από το Διαιτητικό Δικαστήριο που δικαιώνει τον Πανδραμαϊκό. Αν τελικά δεν καταφέρει να πάρει την άνοδο, τότε τη θέση του θα πάρει η 5η των μπαράζ Ηλιούπολη. Παράλληλα σε επόμενη συνεδρίαση η Επιτροπή θα αποφασίσει και για την Κοζάνη.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε εφαρμογή αποφάσεων του CAS:

α. Με την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων επιστρέφονται στην ΑΕ Λευκίμμη οι αφαιρεθέντες βαθμοί και κατά συνέπεια η ομάδα παραμένει στη Γ’ εθνική και υποβιβάζεται ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας ΑΟ.

ADVERTISING

β. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στη Super League 2. Κατά συνέπεια στην επόμενη κατηγορία προβιβάζονται οι Παναχαϊκή, Προοδευτική, Μακεδονικός (σε εκκρεμότητα παραμένει η υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα). Σε προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα συζητηθεί το θέμα του ΑΟ Κοζάνης».

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.