Παν. Τσιριμπής για Super League 2: «Κλειδώστε την και πετάξτε τα κλειδιά στην θάλασσα»

Με τις τελευταίες εξαγγελίες του υπουργού Οικονομικών για το στοίχημα πως οι ομάδες θα πάρουν τα χρήματα από το 2023, όπως είναι φυσιολογικό, εντονότατες είναι οι αντιδράσεις των ομάδων, με τις περισσότερες να ασφυκτιούν οικονομικά.

Χρ. Σταϊκούρας σε Super League 2: «Δεν δίνονται λεφτά από το στοίχημα έως το τέλος του 2022»

ADVERTISING

Ο Ηρόδοτος έχει ξεκινήσει με δυναμικό τόνο τον σχεδιασμό του, προχωρώντας σε σπουδαίες μεταγραφές, ωστόσο παρά το γεγονός πως η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού είναι από τις πιο υγιής στη κατηγορία, πηγαίνει πίσω τον προγραμματισμό εν’ όψει της νέας σεζόν.

Και αυτό συμβαίνει διότι οι περισσότερες ομάδες, αντιμετωπίζουν πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα, περιμένοντας με αγωνία τα χρήματα από το στοίχημα και πλέον με τις νέες εξελίξεις, μεγάλη πλειονότητα των ομάδων πιθανότατα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις, με το πρωτάθλημα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον «αέρα» και είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί η πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Γενικός Αρχηγός του Ηροδότου Παναγιώτης Τσιριμπής, εμμένει στην απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου, όπως προβλέπει εξάλλου η προκήρυξη, με τον Ηρόδοτο να έχει προχωρήσει δυναμικά τον προγραμματισμό του εν’ όψει της νέας σεζόν, προχωρώντας σε αρκετές μεταγραφές, με φόντο την επίσημη σέντρα στις 11 Σεπτεμβρίου.

ADVERTISING

Δηλώσεις που θα συζητηθούν θα παραχωρήσει το επόμενο διάστημα ο Γενικός Αρχηγός του Ηροδότου, όπου με τα λεγόμενα του θα «ταράξει» τα «νερά» της Super League 2, με τη πλειοψηφία των ομάδων πλέον να βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τη νέα δυσάρεστη εξέλιξη και ο Ηρόδοτος μπορεί να μην επηρεάζεται από την τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών, ωστόσο σίγουρα θα επηρεαστεί σε περίπτωση που υπάρχει αναβολή στο πρώτο σφύριγμα της σεζόν.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.